Algemeen

Zomerprogramma in Theater de Schalm

Het theaterseizoen kreeg door de coronacrisis een heel ander verloop dan gepland. Nog altijd zijn theaters druk bezig met het verplaatsen en annuleren van voorstellingen, maar Theater de Schalm kijkt tegelijkertijd ook alweer voorzichtig vooruit.

Programma in juli en augustus

Voor de maanden juli en augustus wordt er een zomerprogramma gepresenteerd. Dit zal deels bestaan uit voorstellingen die eerder dit seizoen verplaatst moesten worden. Ook zijn er nieuwe voorstellingen bijgeboekt.

Maatregelen en bezoek
Uiteraard worden alle coronamaatregelen in acht genomen. Per voorstelling worden maximaal 100 (Grote Zaal) of 50 (Lindenzaal) kaarten verkocht. De bar in de foyer is voorafgaand aan de voorstellingen geopend. Met inachtneming van de 1,5 meter afstand is een consumptie bestellen (die mee de zaal in mag) mogelijk.

In de Grote Zaal is een sfeervolle, vlakke vloeropstelling gerealiseerd. Bezoekers kunnen aan tafeltjes plaatsnemen en met goed zicht op het toneel genieten van de voorstelling. In de Lindenzaal zijn de stoelen waarop gasten plaats kunnen nemen duidelijk gemarkeerd.

Divers aanbod
In het zomerprogramma is o.a. plaats voor Ruud van den Boogaard, Op Sterk Water, Magic Mike, Martijn Kardol, Iris Penning, Tisjeboy Jay en Tim Akkerman. Kijk voor het complete programma (dat vrijwel dagelijks aangevuld wordt!) en alle maatregelen op www.deschalm.com.


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!