Disclaimer

Disclaimer

U maakt gebruik van onze website www.lichtopeindhoven.nl. Op het gebruik van onze website zijn onze gebruikersvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met de gebruikersvoorwaarden.

 

Gebruiksvoorwaarden

Wij doen ons best om altijd de juiste informatie ter beschikking te stellen. Het kan voorkomen dat onze informatie niet juist of volledig is. Wij garanderen dit ook niet en aanvaarden op geen enkele wijze enige aansprakelijkheid. U kunt dus ook geen rechten ontlenen aan de informatie die op de website wordt getoond.

 

Intellectuele Eigendomsrechten

Wij doen ons best om voor alle informatie die wij tonen op onze website de gerechtigde tot het intellectueel eigendom daarop te vinden. Het kan echter voorkomen dat dit abusievelijk wordt vergeten. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade die hieruit voortvloeit.

 

Alle uitingen die wij tonen op onze website zijn beschermd door Intellectuele Eigendomsrechten. Deze informatie mag, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ons niet worden gekopieerd of op een andere wijze openbaar worden gemaakt.

 

Onze website bevat links naar websites van anderen. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze websites en kunnen dus ook niet verantwoordelijk gehouden worden voor de inhoud van deze websites.

 AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!