Algemeen

ZOMER en Huid: In de zomer vraagt onze huid extra aandacht!

In de zomer vraagt onze huid extra aandacht!  Onder invloed van UV straling kan huidveroudering en zelfs huidkanker ontstaan.  De zomer is DE periode om je huid goed te beschermen. Een gezonde huid is een mooie huid. Onze huidtherapeuten kunnen u adviseren in hoe uw huid gezond wordt en kan blijven.

Zonlicht kan onwenselijke huidveranderingen veroorzaken zoals verwijde bloedvaatjes, pigmentvlekken en rimpels. Ook kan rosacea en acne in de zomerperiode verergeren. En bovendien vallen ontsierende haartjes juist in de zomer meer op. De huidtherapeuten van Mosha kunnen je adviseren over de mogelijkheden van laserbehandelingen om je huid te verbeteren zoals het verminderen van openstaande bloedvaatjes; verwijderen van cosmetisch storende pigmentvlekjes; definitieve verwijdering van onwenselijke haargroei en huidverjonging.

MohsA Huidcentrum biedt voor alle huidproblemen een passende oplossing. Het grote team van zeer ervaren huidtherapeuten, dermatologen en plastisch chirurgen staan deze zomer voor je klaar.  Ze beschikken bovendien over de modernste lasers en technieken om je huid (pijnloos en veilig) te behandelen. Jouw huid verdient de zorg van Topspecialisten. Laat je adviseren over welke behandelingen bij jou en jouw huidtype passen. Voor €29,50 kun je een afspraak maken bij onze huidtherapeuten. Zij kunnen je huid onderzoeken en vervolgens het beste advies geven.

Je kunt terecht bij MohsA Huidcentrum in Eindhoven of Venray.

Winston Churchilllaan 85, 5623 KW Eindhoven

Buitenlust 11 / 35, 5803 AZ Venray

E: info@mohsa.nl
T: 088 166 6111
W: www.mohsa.nl


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!