Algemeen

Zangtalent Jill Helena uit Eindhoven doet mee aan Avastars

Bengelo, Fae, Jayvee, Jimmy Cool, Kioko, Chanora, Skye en Juan. Dat zijn de acht virtuele supertalenten die tegen elkaar strijden in de grensverleggende talentenshow Avastars. Achter de ‘avastars’ schuilen enkele bekende namen uit de zangwereld waaronder Ben Saunders, Lisa Loïs, Dwight Dissels en voormalig K3-zangeres Klaasje Meijer. Elke zanger vormt samen met een professionele danser één avastar. Het zangtalent zorgt voor de aansturing van het gezicht en de stem van de avastar, en het danstalent draagt een speciaal pak waarmee het lichaam van de avastar wordt aangestuurd. Zangtalent Jill Helena uit Eindhoven doet ook mee: zij brengt samen met Nathalie Chaves avastar Skye tot leven. Avastars wordt gepresenteerd door Kalvijn en is vanaf 24 februari 2023 om 20.30 uur te zien op SBS6.

 

Naast avastar Skye doen er dus nog zeven avastars mee. Avastar Bengelo bestaat uit zanger Ben Saunders en danser Angelo Pardo, en Sharon Doorson en danseres Charlice Johannes zijn samen avastar Chanora. Pearl Jozefzoon en Kirsten de Vos laten Fae praten, zingen en dansen, en Lisa Loïs vormt samen met Kelsey Ketting avastar Jayvee. Avastar Jimmy Cool treedt op met behulp van de stem van Dennis van Aarssen en de moves van Floris Bosveld, Dwight Dissels en Adil El-Hammouti vormen samen avastar Juan en Klaasje Meijer blaast met danseres Valery Bouwknegt leven in avastar KiokoOnline reporter Moïse Trustfull zorgt voor backstage reportages.  

 

In Avastars dansen én zingen virtuele supertalenten live on stageZe treden op voor een jury die bestaat uit vier grote namen uit de muziek- en danswereld: DJ Nicky Romero, Nick en Simon en topchoreograaf Dan Karaty. Elke performance barst van de special effects en moves die alleen in een virtuele wereld mogelijk zijn. Welk virtueel supertalent wint €50.000 en is de eerste avastar die een eigen single en videoclip mag opnemen met niemand minder dan Davina Michelle?


Uw reactie




AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!