Algemeen

Winterwonderland bij de Mispelhoef!

Winterwonderland 

Vanaf zaterdag 20 november is het weer zover: wanneer het daglicht gaat verdwijnen, gaan de betoverende lichtjes in WinterWonderland weer volop schijnen! Na het grote succes van vorig jaar komt de Mispelhoef dit jaar met de tweede editie van Winterwonderland. Vorig jaar is de Mispelhoef gestart met Winterwonderland. Het idee kwam van managers Mireille en Saskia en eigenaar Marc Loomans. Vorig jaar was de Herberg in verband met de coronamaatregelen namelijk gesloten. De Mispelhoef wilde toch graag wat doen met het afhalen en bedacht een drive-thru. Je reed met je auto door de drive heen, alles was versierd, er was een kerstvideo op de ramen geprojecteerd, een kerstman en aan het einde haalde je dan het eten op wat je vooraf online besteld had.

Winterwonderland heeft dit jaar helaas geen drive-thru, omdat we dit jaar gelukkig gewoon weer binnen mogen eten. Dus dit jaar strekken we de benen en gaan we wandelend langs de mooie lichtjes en kerstversiering. Ook is het Winterwonderland dit jaar nog verder uitgebreid met een spectaculaire LED-show!

En in tegenstelling tot vorig jaar kun je daarna heerlijk opwarmen op het overdekte terras of in het eetcafé onder het genot van een lekker hapje, drankje of diner.

 

Winterwonderland sharing dinner

Ook heeft de Mispelhoef een speciaal Winterwonderland sharing dinner menu. Met vooraf een glaasje bubbels en een uitgebreid aanbod aan verschillende voorgerechten en hoofdgerechten. Benieuwd naar het dessert? Reserveer dan nu, want deze houden ze namelijk nog even geheim. 

https://www.demispelhoef.nl/restaurant/winter-wonderland-menu


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!