Uitgaan

Wij vieren carnaval op Stratumseind!

Het is eindelijk weer zo ver. De kroegen, cafés en clubs op Stratumseind mogen weer open en dat betekent dat je stoffige carnavalspak weer uit de kast mag worden gehaald en de kratten bier mogen weer in huis worden gehaald.

Ons Mark heeft aangekondigd dat de coronaregels niet meer gelden als voorheen. De kroeg- en café-eigenaren zijn al druk in de voorbereidingen voor carnaval.

Het belooft een groot feest te worden met veel dansjes en drankjes en vooral gezelligheid.

 

De keuze is reuze op Stratumseind. Ga je naar ’T Lempke waar het altijd een feest en in 2018 verkozen als het beste feestcafé van Nederland of kies je voor een echte mannenkroeg zoals de Peppers. Wij hebben de top 5 kroegen en cafés voor jou op een rijtje gezet.

 1.     ’T Lempke

Iedereen in Eindhoven kent het ’t Lempke. ’t Lempke is 3 jaar op rij uitgeroepen tot populairste Dans/Feestcafé van Nederland. Het café maakt deel uit van een van de meest drukbezochte uitgaanslocaties van Eindhoven. Daarnaast is ’t Lempke een vaste thuisbasis voor studentenverenigingen of als plek om met supporters ons PSV aan te moedigen. De ideale plek om met je vrienden carnaval te vieren.

 2.     Sgt Peppers

Café Sgt Peppers is het gezelligste dorpscafé van Eindhoven. Ook café Sgt Peppers is een thuisbasis voor studentenverenigingen en komen Eindhovenaren hun club supporten. De stoeltjes van PSV zitten zelfs tegen het plafond aangeplakt. Met de unieke inrichting van de kroeg zorgen het barpersoneel en de dj ervoor dat jij de leukste carnaval avonden zult beleven.

 3.     Miller Time

Miller Time is een van de populairste cafés onder de studenten. Ieder weekend zorgt het enthousiasme van de barmannen en barvrouwen voor een bron van energie. De ligging van het feestcafé is midden op Stratumseind. Je kunt zeggen dat de Miller Time centraal staat in het uitgaansleven van de stad. Ben je een student dan voel je je hier helemaal thuis met carnaval.

 4.     De Borrelbar

De Borrelbar is een concept dat is ontstaan in Helmond en overgevlogen naar het Stratumseind in Eindhoven. De specialiteit van de bar? Dat zit natuurlijk al in de naam! De Borrelbar staat bekend om de vele lekkere borrels die ze te bieden hebben. In totaal zijn het er meer dan 70 verschillende borrels. Alle borrels zijn uniek, net als ieder persoon met carnaval.

 5.     Eetcafé Spijker

De spijker is niet altijd een eetcafé geweest. Bij vele mensen staat het in hun heugen gegrafeerd als de ijzerwarenhandel ‘Het Spijkertje’.

Ondertussen biedt het café tegenwoordig de functie om gezellig een hapje te eten en verbreden hiermee het aanbod voor de consument. Ze richten zich op gezelligheid op ieder moment van de dag. Daarnaast behoudt het café de stapfunctie in de avonden. Dus heb je geen zin in worstenbroodjes maar een verse maaltijd voor het carnaval vieren kun je hier terecht.

 

 

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!