Algemeen

WE MOGEN WEER!!

Eindelijk!! Na heel lang wachten zijn vandaag om 12.00 uur in heel Nederland de terrassen weer opengegaan.

Café De Rozenknop

In de Eindhovense binnenstad stonden op sommige plaatsen de mensen in de rij voor een tafeltje in de zon: binnen een mum van tijd stroomden de terrassen vol. De meeste horecabedrijven werken met diverse tijdslots, om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven om na heel lange tijd weer lekker een pilsje te pakken en mensen te kijken.

Volgens Niek van de Klundert, eigenaar van De Rozenknop, liep het ook bij hem storm: “Voor vandaag zijn al onze tafels gereserveerd, uiteraard werkt het prima weer daaraan mee. Voor de komende dagen hebben we nog wel een aantal lege plekken, maar ook in het weekend verwachten we veel van onze vaste klanten weer terug.”

Sinds afgelopen woensdagochtend 04:30 uur is weliswaar de avondklok opgeheven, maar om 18.00 uur dienen de terrassen weer te sluiten. Hopelijk denken de terrasgangers ook mee met de café eigenaren zoals Niek: “Laten we ons vooral aan de regels houden, en niet provoceren, dan komen we weer een stuk dichter bij een volledig open horeca. En dat is uiteindelijk toch waar we allemaal naar toe willen”

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!