Algemeen

Wat te doen: de top vijf activiteiten in het najaar

De zomer komt aan een eind maar het betekent niet dat de pret voorbij is. Naast het uit eten gaan zijn er genoeg activiteiten die je alleen of samen met jouw vrienden kunt gaan doen. Dit zijn de vijf tofste dingen die je kan doen tijdens het najaar. 

 

Naar het bos

Bruinoranje bladeren op de paden en paddenstoelen die uit de grond groeien. Typisch herfstweer! Loop door de Nederlandse bossen om een frisse neus te halen. Wandelen is uiteindelijk gezond en de frisse lucht geeft ons het zuurstof die wij nodig hebben. Heb jij een hond? Neem hem of haar mee voor een boswandeling. 

 

Een bioscoop pakken

Ondanks de coronapandemie zijn er toch een aantal bioscopen open (Pathé, VUE). Plan samen met jouw vrienden een dag in om naar een film te gaan. Ben jij toch bang om in de bioscoopzaal te gaan zitten? Organiseer dan een thuisbioscoop voor twee á drie personen. Zo heb je iets om naar uit te kijken en ben je zeker niet alleen.    

 

Citytrip in NL

Amsterdam, Rotterdam, Maastricht…Eindhoven? Misschien is ben je nog niet naar deze vier genoemde steden geweest of wil je samen met jouw vrienden/familie daar voor het eerst ernaartoe. Via Google Maps kan je een route uitstippelen voor de stad die jij hebt gekozen. Neem als voorbereiding van de stadsreis een aantal mondkapjes mee en smeer jezelf goed in met handdesinfectie. Zo kan jouw dag zeker niet misgaan.

 

Efteling, wereld vol wonderen

Achtbanen, spookhuizen en een sprookjesbos in één. Efteling heeft alle ingrediënten voor een fantastisch avontuur. Plan samen met jouw familie/vrienden een dagje attractiepark in of nog beter: ga sprookjesachtig overnachten in het Efteling hotel. Het ligt direct naast het attractiepark. Maak jouw herfstvakantie vrij met een wereld vol wonderen.

 

Last but not least: een museum pakken

Tot slot is naar het museum gaan nog een activiteit die jij zeker in jouw agenda moet plakken. Het kan in de buurt van jouw woonplaats zijn of in een andere provincie. In van de bekende musea in Nederland is natuurlijk het Amsterdamse Rijksmuseum. Duik in de geschiedenis van kunstenaren Van Gogh of Vermeer en sluit jouw dag af met een restaurant met uitzicht op het museum. 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!