Algemeen

Wat houdt een refurbished Laptop van HV Computers nou eigenlijk in?

Het grootste verschil is dat de laptops van HV Computers allemaal zakelijke modellen zijn. Zakelijke laptops zijn veel degelijker ontworpen dan consumentenmodellen. De behuizing is steviger, de componenten zijn van een hogere kwaliteit en bij het ontwerp is rekening gehouden met toekomstig onderhoud en reparatie. Dit soort laptops worden nieuw aangeschaft door bedrijven. Waar een gemiddelde consumentenlaptop zo’n €500-600 is, kost een zakelijk model al snel €1300.

 

Deze laptops komen vervolgens weer beschikbaar voor de consument door reorganisaties, faillissementen of simpelweg doordat een bedrijf nieuwe computers koopt. Bij HV Computers worden ze van binnen en van buiten grondig nagekeken, schoongemaakt en waar nodig gerepareerd. Daarna worden ze te koop aangeboden met prijzen vanaf €199,-.

 

Welke laptop het beste bij je past is een goede vraag. Laptops komen in allerlei soorten en maten en in allerlei prijsklassen. Zo is er voor iedereen wat wils. Ook komen alle laptops van HV Computers met minimaal één jaar garantie. Voor advies kun je altijd contact opnemen. Ook ben je van harte welkom op locatie (op afspraak) om de mogelijkheden te komen bekijken.

 

HV Computers | Eindhoven

Venuslaan 443

T: 06 1375 4863

www.hvcomputers.nl


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!