Algemeen

Waarom worden we eigenlijk zo snel verliefd in de zomer?

Zodra we de eerste lente geluidjes horen en de zon op onze huid voelen verandert er iets in ons. Ons humeur wordt beter, we voelen ons rustiger en we zijn vrolijker. Dit maakt ons aantrekkelijker voor andere mensen en zorgt er voor dat we zelf meer open staan voor anderen. 

We flirten wat af in de hete zomer, de sfeer is er perfect voor om die romantische connecties te voelen. En dat we allemaal schaarser gekleed zijn door de warmte helpt natuurlijk ook niet. De extra vitamine D zorgt ervoor dat je meer geluks hormoon aanmaakt en je lekkerder voelt. 

 

En natuurlijk is er ook een praktische factor, je hebt meer tijd! De dagen duren langer, je gaat er waarschijnlijk meer op uit. Lekker terrassen of naar de beach club. En natuurlijk is er ook nog de welbekende cliché, de vakantieliefde! In de zomer gaan we vaak op vakantie, en dat is natuurlijk de perfecte plek om verliefd te worden. In warme oorden waar je heerlijk kunt eten met misschien een wijntje (of twee of drie) is het verliefd worden zo gebeurt. 

 

Reden genoeg dus waarom we inderdaad sneller verliefd worden in de zomer. Heb jij ook zin om te zwijmelen ga er dan vandaag nog lekker op uit.

 

Veel plezier met verliefd worden!

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!