Algemeen

Vrienden maken in Eindhoven

September is de internationale maand van de vriendschap. En na een periode waarin veel mensen lang alleen thuis waren is iedereen wel toe aan wat sociale aandacht. Wij hebben deze initiatieven en groepen voor je bij elkaar gezocht die specifiek draaien om het maken van nieuwe vrienden.

Leuk je te ontmoeten

Deze stichting organiseert ontmoetingsavonden en een ontmoetingsfestival voor iedereen in de regio Eindhoven die nieuwe mensen wil ontmoeten en vriendschappen wil maken. Bekijk hier hun website

http://www.leukjeteontmoeten.com/

 

Eetclub

Op de website van eetclub.nl kun je een connectie maken met andere mensen in je omgeving die zichzelf voorstellen via hun profiel. Ze geven aan wat hun favoriete gerechten zijn, of hun passie voor bijvoorbeeld speciaal bier of wijn. Bekijk hier eetclub.nl voor de regio Eindhoven.

https://www.eetclub.nl/oproepen?q=eindhoven

 

Nieuwe mensen leren kennen

Dit is één van de grootste sociale clubs in Eindhoven die allerlei leuke events organiseren waar mensen elkaar kunnen leren kennen. Klik op de link hieronder voor de regio Eindhoven.

https://www.nieuwemensenlerenkennen.nl/viewforum.php?location=eindhoven&location_radius=50&view=month&maanden=9&jaar=2020&events-select-category-select=0&activity_searchword=&num_act=100&cat=0&events-select-category=0

 

Meetup

Meetup is een platform waar je groepen kunt vinden die alleen draaien om het ontmoeten van mensen, maar ook het ontmoeten van mensen met een speciale interesse in bijvoorbeeld, boeken, wandelen of yoga. Dus je kan mensen ontmoeten terwijl je iets doet waar je van houdt.

https://www.meetup.com/nl-NL/cities/nl/eindhoven/

 

Ken jij meer clubs die we niet genoemd hebben maar die wel heel erg leuk zijn?

laat het weten in de comments of stuur een mail naar stephania@lichtopeindhoven.nl

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!