Algemeen

De beste oesterzwammen bestel je bij BeefyGreen!

BeefyGreen is een gespecialiseerde leverancier van oesterzwammen. Zij leveren aan bedrijven die binnen verschillende segmenten van de voedselbranche opereren. Van producenten die veganistische producten leveren tot vleesverwerkende bedrijven. Want oesterzwammen zijn niet alleen een lekkere vleesvervanger, maar ook een perfecte toevoeging aan vleesproducten. 

 

Bewerkte en onbewerkte oesterzwammen voor voedselproductie, waarom?

Oesterzwammen hebben een structuur welke zo sterk overeenkomt met vlees dat zij DE perfecte vleesvervanger zijn. Er zijn veel alternatieven voor vlees, maar zelden bevatten deze plantaardige grondstoffen dezelfde structuur als vlees. Daarnaast hebben vleesvervangers zoals bv. soja een minder vergelijkbare structuur en zijn moeilijker te verwerken tot een vleesvervanger die ook echt de smaak en structuur van vlees nabootst. 

 

Hoe kies ik mijn leverancier van oesterzwammen?

Bij het kiezen van een leverancier voor jouw bedrijf zijn er veel zaken van belang. In welke hoeveelheden levert de leverancier bijvoorbeeld. Ook wil je kiezen voor een bedrijf dat duidelijke informatie geeft over het kweekproces en de herkomst van de oesterzwammen zodat jij zeker weet dat je de beste oesterzwammen krijgt! BeefyGreen is een GFSI gecertificeerde oesterzwammen leverancier die levert aan slagers, horeca ondernemers maar ook grote internationale voedselverwerkingsbedrijven. Zij zijn een flexibel bedrijf die zich hebben gespecialiseerd in oesterzwammen en de verwerking van oesterzwammen. 

 

Oesterzwammen zijn niet alleen voor vegans

Wil je als bedrijf toch ook die lekkere vleesproducten aanbieden aan je klanten, kunnen oesterzwammen nog steeds van heel veel toegevoegde waarde zijn. Als je oesterzwammen toevoegt aan een vleesproduct creëer je zelf extra duurzaamheid van je product. Oesterzwammen hebben nauwelijks een effect op het milieu, en zijn daardoor een verantwoordelijk keuze. Naast de milieu- en diervriendelijke voordelen zijn oesterzwammen een bron van vitamines en bevatten meer voedingsvezels dan de meeste vleesvervangers.

 

Voor meer informatie over oesterzwammen of BeefyGreen kijk op: BeefyGreen 

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!