Algemeen

Vijf nieuwe hotspots in Eindhoven

Ontdek de nieuwste hotspots in Eindhoven! Dit kunnen winkels, restaurants, lunchrooms en cafés zijn die onlangs haar deuren hebben geopend. Lees snel verder en kies jouw favoriete spot!

Mood streetfood

Ben jij “in the mood for food" ? Op 6 maart opende Eveline Wu en Rico Verhoeven (Nederlandse kickbokser) een nieuw restaurant. Dit restaurant heeft een geweldig concept, namelijk: streetfood. In Azië zie je vaak schattige kraampjes waar je lekkernijen zoals saté, sushi of vers geperste sap kan scoren. Nu dus ook in Eindhoven, maar dan in een waanzinnig mooi restaurant. Wacht niet langer en maak jouw smaakpapillen blij, geniet van al dat lekkers! Op het moment is alleen thuisbezorgen mogelijk.

Nieuwe Emmasingel 32 | moodstreetfood.nl

 

Houben Worstenbrood

Bij deze bakker kan jij de meest unieke worstenbroodjes vinden! Met uniek bedoel ik: een worstenbroodje met zuurkool, truffel of biet, en nog veel meer! Houben Worstenbrood opende kortgeleden haar deuren op de Willemstraat. Ze “veroveren met goud” heel Eindhoven. Wat dacht je van een worstenbroodje 'deLuxe', Wa? Ja, die hebben ze ook! Er is genoeg voor iedereen, dus ook voor jou. Daarnaast kun je vanuit buiten de keuken inkijken en zien hoe jouw worstenbrood bereid wordt. Op het moment is alleen take-away mogelijk.

Willemstraat 39 | houbenworstenbrood.nl

 

Over van bakkerij Bekkers (zijn geopend met reguliere openingstijden)

Lekker brood, daar houden we wel van. En dat voor een zacht prijsje!
Bakkerij Bekkers heeft 5 maart haar deuren van hun nieuwe filiaal geopend: Over van bakkerij Bekkers. Dit is gevestigd in Woensel West. Ze hebben hier een nieuw concept toegepast, namelijk: overgebleven brood van een dag eerder verkopen. Het brood is afkomstig uit een van hun andere filialen. Vervolgens kun jij dit voor een lagere prijs dan gisteren kopen! Zo kunnen we geld besparen en voedselverspilling mindern. Wie wilt dit nou niet? Bestellen en afhalen is mogelijk.

 Edisonstraat 19 | bakkerijbekkers.nl

 

Doppio Espresso Eindhoven
Voor onze koffie liefhebbers, er opent binnenkort een nieuwe koffiebar in De Nieuwe Emmasingel. Je kunt hier terecht voor een uitgebreid ontbijt, maar ook een licht ontbijt voor onderweg, zoals muesli. Daarnaast is het ook een leuke lunchspot. Pak de krant erbij en ga rustig aan tafel zitten met een lekker bakkie koffie. Doppio biedt een uitgebreid assortiment op ieder moment van de dag aan. Voor onze harde werkers is er een flexplek. Dit is een plek waar je tijdens het werken van een Italiaanse Tosti genieten. Gustoso (smakelijk)!

Nieuwe Emmasingel 60 | doppio-espresso.nl

 

Radegast 040

Wat beeld jij je in als je het woord ‘bierwalhalla’ hoort? Heel veel BIER natuurlijk! Binnenkort kun jij heerlijk onder de boompjes genieten van een lekker biertje, want het terras is omringd door een oase van groen. Geen zin om op het terras te zitten? Geen probleem. Binnen ziet het er ook erg knus uit! Bovendien voorzien ze jou graag met wat lekkers. Radegast 040 verwelkomt jou en je beste maten in de Witte Dame aan het Clausplein. *Tijdelijk gesloten, houdt hun social media in de gaten voor meer informatie.

Clausplein 6 | radegast040.nl


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!