Uitgaan

Vier de meivakantie in de bibliotheek tijdens de Bieb Vakantie Weken

In de Bibliotheek Eindhoven, Best en Waalre geniet je tijdens de hele meivakantie van maandag 24 april tot en met zondag 7 mei van de leukste creatieve activiteiten voor kinderen van alle leeftijden.

 

Er is voor ieder kind wat te doen! Kruip in de huid van een onderzoeker in de Explico Science Academy in de Bibliotheek Best, geniet van Poppenkast Pluim in Waalre of bouw je eigen robot van alledaagse voorwerpen tijdens de workshop Wiggle Bots in Eindhoven! Bovendien zijn er ook activiteiten voor (nog) niet Nederlands sprekende kinderen, zoals Let’s paint the music! en The Language Lions.

 

Daarnaast zijn er workshops over Artificial Intelligence en het maken van Digitale Kunst in het kader van de AI-Parade die in mei de Bibliotheek Eindhoven aandoet.

 

AI-Parade

Tijdens de AI-Parade staan we stil bij de ontwikkelingen en toepassingen over het gebruik van AI in je dagelijkse leven. Welke keuzes maak je en hoe heb je hierop invloed? Er is een doorlopende expositie waar je je eigen recept kunt laten genereren en er zijn workshops voor kinderen en volwassenen over hoe AI precies werkt.

 

Meer weten?

Er is nog veel meer te doen en te beleven, kijk op www.bibliotheekeindhoven.nl/vakantieweken voor alle activiteiten. Reserveer snel om zeker te zijn van een plek!

 

Kinderen gratis lid

De Bieb Vakantie Weken zijn het ideale moment om je kind kennis te laten maken met de bibliotheek. Wist je al dat kinderen tot 18 jaar gratis lid kunnen worden? De bibliotheek heeft een mooie collectie in verschillende talen; leesplezier gegarandeerd! Door voor te lezen, of samen met je kind te lezen, stimuleer je de taalontwikkeling van je kind en leg je daarmee de basis voor een leven lang lezen en leren met plezier.

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!