Algemeen

Vier de carnavalsvakantie in de bibliotheek met leuke activiteiten

In de bibliotheek ben je tijdens de gehele carnavalsvakantie, van vrijdag 9 februari tot en met zondag 18 februari, van harte welkom voor de leukste creatieve activiteiten. Deze zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden én volwassenen.

 

Kom luisteren naar voorleesverhalen of leen zelf een stapel boeken om de vakantie door te komen. Bouw mee in de MakersClub, maak je eigen stopmotionfilm, knutsel een speciaal sieraad, of laat je schminken! Op Valentijnsdag kan een sneldichter persoonlijk een gedicht schrijven voor jou of je geliefde, en vergeet niet de speciale expositie 'Mantel der liefde' te bezoeken. Er is voor iedereen wat te doen.

 

Meer weten?

Er is nog veel meer te doen en te beleven, kijk op www.bibliotheekeindhoven.nl/vakantieweken voor alle activiteiten. Reserveer snel om zeker te zijn van een plek!

 

Kinderen gratis lid

De Bieb Vakantie Weken zijn het ideale moment om je kind kennis te laten maken met de bibliotheek. Wist je al dat kinderen tot 18 jaar gratis lid kunnen worden? De bibliotheek heeft een mooie collectie in verschillende talen; leesplezier gegarandeerd! Door voor te lezen, of samen met je kind te lezen, stimuleer je de taalontwikkeling van je kind en leg je daarmee de basis voor een leven lang lezen en leren met plezier.


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!