Algemeen

Vergroening met Engelen Witgoed: Een rondje door het huis.

Lichtopehv: Peter goede morgen en een gelukkig nieuw jaar! Hoe is het?

Peter: Gelukkig nieuw jaar! Het gaat heel goed. Vooral sinds onze stukjes in Licht op Eindhoven. Ik ben nog steeds op zoek naar personeel, die mogen zich nog altijd melden!

 

Lichtopehv: Peter, nieuw jaar nieuwe kansen. De druk op de woningmarkt zorgt ervoor dat wij onze woningen eerder gaan verbeteren dan dat wij verhuizen. Hoe kan Engelen Witgoed ons daarbij helpen? Wij zijn op zoek naar vergroening en vooral bezuiniging.

Peter: Nou dan loop maar eens mee met deze (witgoed) makelaar. We beginnen in de keuken. Daar staan veel apparaten die wij eigenlijk nooit vervangen. Hoe ouder ze zijn, of hoe ouder ze worden, des te meer energie kosten ze. Zo ben je na een aantal jaar net zoveel geld aan ze kwijt als het vervangen ervan.

De oven: Feestdagen net gehad, de oven is veel gebruikt. In ovenland is de keuze reuze. Je hebt losse- en inbouw ovens en hetzelfde geldt voor magnetrons. Dan heb je ook nog de combinaties, waarbij het altijd óf meer oven is, óf meer magnetron. Heb je gemerkt dat jouw eten aan de ene kant meer verwarmd dan aan de andere kant? Dat jouw afbak brood slechts donker is aan één zijde? Dan is je (combi) oven aan vervanging toe. 

Waar wij je dan aan kunnen helpen, is een nieuwe oven die jaren mee gaat. Wat een hele fijne functie van nieuwe ovens is, is dat de meeste zelfreinigend zijn. Maar ook stoomovens zijn erg populair. Op zoek naar een grotere inbouw oven? Ook daar kunnen wij – mits de keuken het toelaat – bij helpen.

De koelkastVaatwasserkookplaat en afzuigkap zijn in vorige edities van Licht op Eindhoven voorbijgekomen. Die kun je online teruglezen

 

Van de keuken gaan we door naar het washok

 

De droger:  eerste tip van mij is; ben je alleen? Dan is een was/droogcombinatie WEL een goede oplossing. Voor alle andere situaties kan je echt beter voor twee afzonderlijke machines gaan. Waarom? Antwoord is simpel, je krijgt veel meer gedaan in minder tijd. En met de ontwikkelingen op droger gebied met betrekking tot warmtepomp drogen, hoef je de droger niet langer in een grote geventileerde ruimte te zetten. Het is de meest energie zuinige droger op dit moment, omdat het de warme lucht hergebruikt. Je kunt zelfs alle soorten kleding erin drogen, de meeste trommels passen hun programma automatisch op je kleding aan zodat je niet langer met gekrompen kleding loopt na gebruik.

 

Wasmachine: Daar gaan we het de volgende editie over hebben! Houd Licht op Eindhoven in de gaten.

 

Actie van deze editie:

150,- euro korting op geselecteerde modellen. Tot 31 maart

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* verplicht