Algemeen

Veel publiek voor grote attracties en live-optredens: Vliegende start voor Park Hillaria

Park Hilaria 2022 heeft een drukbezocht openingsweekend achter de rug. Sinds het openen van de poorten op vrijdagmiddag hebben maar liefst 150.000 mensen het tijdelijk pretpark op de Kennedylaan bezocht. Door jong en oud werd er genoten van de 99 aanwezige attracties, spelletjeskramen en eettentjes, was het gezellig druk op de terrassen en ging het dak eraf van Hollario Feestcafé.
 
Meer grote attracties
Park Hilaria kent dit jaar meer grote, spectaculaire attracties dan voorheen. Met o.a. de Power Surge, de Chaos, de Around the Wolrd XL zweefmolen, de Propeller en de Eclipse komen de echte thrillseekers dan ook volop aan hun trekken. Maar ook de jongste bezoekers genieten van de vele kinderattracties waaronder de mini-zweefmolen, een Reis door Toverland, de draaimolen en de nieuw Race-O-Rama.
 
Hollario Feestcafé
Na twee jaar van afwezigheid is Hollario Feestcafé weer terug op Park Hilaria. Op vrijdag- en zaterdagavond genoten vele liefhebbers van Hollandse hits van de live-optredens van o.a. Danny Canters, Roykuh en Jan Biggel en zorgde feest DJ Angelo voor een geweldige sfeer. Ook de komende dagen staan er elke avond live-optredens gepland en maken onder andere Ferry de Lits en Django Wagner hun opwachting.
 
Nog een volle week plezier
Park Hilaria duurt nog tot en met zondag 14 augustus en is gratis toegankelijk. Op parkhilaria.nl is alle informatie te vinden over de deelnemende attracties, openingstijden, bereikbaarheid en staat een overzicht van de optredens in Hollario Feestcafé.


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!