Algemeen

Van Waffelen, dé nieuwe pop-upstore in Eindhoven!

Van Waffelen

Je zit heerlijk in de auto of je loopt over straat, het is best fris, je hebt koude handen en toch ook wel wat trek. Dan kun je het toch niet laten om een warme chocolademelk te kopen en een overheerlijke wafel? Zo dacht Pien Geerts nou ook. Daarom opende zij onlangs haar eigen pop-upstore. Van Waffelen is te vinden aan de Willemstraat bij het raam van van Houben worstenbrood.

De producten die Pien verkoopt, zijn allemaal homemade, lekker vers dus! Pien is niet nieuw in de wereld van de afhaalrestaurants. Ze heeft namelijk vijf jaar lang haar eigen afhaalrestaurant aan de Aalsterweg gehad, maar hier besloot ze uiteindelijk mee te stoppen. Het idee is ontstaan toen ze bij Houben worstenbroodjes begon te bakken. Ze hoorde dat Houben er een leuk afhaalloket had. Ze besloot Puur Pien in een nieuw jasje te steken en richtte de pop-upstore van Waffelen op.

Pien kwam op het idee, omdat er in Eindhoven nog niet echt een wafelzaak was, terwijl het bijvoorbeeld in Amsterdam en vele andere steden wemelt van zulke zaken. Een ideale kans dus om Eindhoven ook kennis te laten maken met de wafelzaken.

 

Sinterklaasspecials

Op dit moment heeft Pien verschillende sinterklaasspecials, zoals een stroopwafel met chocolade, pepernoten, sprinkles, marshmallows, een mini chocoladeletter en een snufje speculaasspecerijen. Brusselse wafels met slagroom, mini pepernoten, chocoladepepernoten, stukjes amandelspijs en een snufje speculaasspecerijen. En tot slot een warme chocolademelk met heerlijke slagroom, mini pepernoten, karamelstukjes, chocoladebolletjes een snufje speculaasspecerijen. Kom jij ze uitproberen?

 

Kookboek Puur Pien

O ja tot slot, voor wie de gerechten van Puur Pien niet wil missen heeft Pien zelf een kookboek geschreven en gefotografeerd. In het boek staan wel 80 recepten! De 80 recepten zijn verdeeld over acht categorieën en maar liefst 184 pagina’s! Je vindt er de allerbeste gerechten van vijf jaar Puur Pien. De gerechten bestaan uit vis, vlees, vega of vegan. Ook staan er wel tien verschillende soepen in, heerlijke sandwiches en salades! Dit boek is iets wat je echt niet wilt missen!

https://www.puurpien.com/


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!