Algemeen

Van Gelder Sales & Events

Het Sinterklaashuis was in december een groot succes! Eindhovenaren bezochten massaal Sinterklaas en zijn Pieten in de Steentjeskerk. Olof van Gelder was de man achter dit geweldige project! Olof heeft 6 maanden alles op alles gezet om het Sinterklaashuis van de grond te krijgen. Met een strakke begroting, was het uiteindelijk de beste keuze om het project in de vorm van een stichting op te zetten. Met ruim 9000 bezoekers en een hele grote groep enthousiaste vrijwilligers, waarvan bijna iedereen nu al heeft aangegeven volgend jaar weer mee te willen doen kunnen we spreken van een geslaagd project. Verwachte bezoekersaantallen voor volgend jaar liggen rond de 15.000 bezoekers. Nieuwe sponsoren hebben zich al aangemeld voor de volgende editie. Sinterklaashuis 2020 zal groter en professioneler worden, om op die manier nog meer kinderen blij te kunnen maken. 

Nu gaat hij verder met Van Gelder Sales & Events. Hoewel de feestmaand pas net voorbij is, gaat Olof alweer van start voor de december feestdagen in 2020! Hij wil een prachtige kerstshow speciaal voor kinderen gaan organiseren, maar hij heeft ook andere events op de planning zoals nineties parties met o.a. Two Brothers on the fourth floor.

Het succes heeft Olof onder andere te danken aan zijn motivatie en wilskracht. Eerder was hij een topzwemmer die trainde onder Jacco Verhaeren, de trainer van onder meer Pieter van de Hoogenband. Geen wonder dat Olof de drive heeft om alles te laten slagen. In 2012 organiseerde hij zelfs het olympisch eindfeest voor het olympisch zwemteam in het Pullman hotel te Eindhoven. Olof was verantwoordelijk voor de gehele organisatie waaronder het vinden van sponsoren, food and beverage, artiesten en overig entertainment. 

Olof is duidelijk een commercieel dier, en met Van Gelder Sales & Events wil hij diezelfde drive en passie overbrengen aan anderen. Hij biedt coaching voor accountmanagers en het salesteam. Hoe motiveer je een klant, welke stappen neem je binnen het sales proces en heel erg belangrijk, hoe buig je die gevreesde nee om naar een ja!

Olof: “Er is een groot tekort aan goede salesmensen, terwijl het salesteam natuurlijk een belangrijke pilaar is binnen elk bedrijf. Ik kan met mijn salestrainingen ervoor zorgen dat mensen boven zichzelf uitstijgen en dat komt niet alleen ten goede aan de omzet maar ook aan de sfeer op de werkvloer. Werknemers die zeker zijn van zichzelf en zich tevreden voelen zorgen voor een fijne werkomgeving.”

Van Gelder Sales & Events biedt trainingen aan accountmanagers en het binnen- en buitendienst sales team. Haal het beste uit je bedrijf en je werknemers met een training die ze meer zelfvertrouwen en extra kennis zal geven. Olof heeft een enorm brede ervaring in verschillende vormen van sales als ondernemer, accountmanager en commercieel manager.

 

Voor meer informatie over salestrainingen of events in 2020

Neem contact op met Van Gelder Sales & Events: 

06 4366 6849

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!