Algemeen

Typische dingen die onze ouders doen op social media

Onze ouders kunnen natuurlijk niet achterblijven als het gaat om social media. En dat kan soms nog wel eens voor irritatie zorgen. Dit zijn de meest vervelende (maar soms wel grappige) dingen die ouders op social media doen.

-Ze doen er veel te lang over om alleen ‘ja’ te typen

Ben je zo lang aan het wachten op een antwoord dat je er benieuwd van wordt, hebben ze maar één woordje getypt. 

 

-Ze zijn een beetje kortaf

Heb je een heel verhaal verteld, krijg je alleen een duimpje terug of ‘ok’. Soms willen ze ook nog wel eens een emoji gebruiken die helemaal nergens op slaat. 

 

-Punten in het midden van zinnen

Je krijgt een appje of ziet op Facebook weer een post met allerlei punten op plekken waar ze eigenlijk helemaal niet horen. 

 

-‘Gedeeld’

Op Facebook delen ze geregeld berichten waar dan alleen ‘gedeeld’ boven staat. Het gaat dan op over een winactie van een tuinset of over een persoon die in 2017 vermist was, maar allang weer teruggevonden is. 

 

-Ze liken al je foto’s

Super lief dat ze alles van je liken en erop reageren, maar soms mogen ze die goedbedoelde reacties wel achterwege laten. 

 

-Oude foto’s op Facebook

Er staan nog oude foto’s van jou op de tijdlijn van je ouders. En als die dan precies zoveel jaar oud zijn, delen ze hem weer even opnieuw. Natuurlijk krijgen ze tientallen reacties van mensen, waarvan je de helft niet eens kent. Leuke herinnering! Nou, die foto’s mogen ze echt wel even verwijderen want het is wel heel duidelijk dat ze niet echt flatterend zijn. 

 

Herken jij deze dingen ook bij jouw ouders?

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!