Algemeen

True Blue Tattoo Convention Eindhoven: De Plek voor Tattoo-Liefhebbers

 

Als je een tattoo-liefhebber bent, is de True Blue Tattoo Convention in Eindhoven een evenement dat je niet mag missen. Op 20 en 21 mei staat het Klokgebouw op Strijp-S helemaal in het teken van tatoeages. Met meer dan honderd artiesten uit binnen- en buitenland belooft het een spectaculaire show te worden. Hier vind je alle essentiële informatie over dit geweldige evenement.

Een paradijs voor tattoo-Liefhebbers:

De True Blue Tattoo Convention is een waar paradijs voor iedereen die al tattoos heeft of van plan is er binnenkort een te laten zetten. Het Klokgebouw wordt gedurende twee dagen omgetoverd tot een bruisende plek vol tatoeagekunst. Meer dan honderd getalenteerde tattoo-artiesten zullen hun vaardigheden en creativiteit tentoonstellen. Of je nu op zoek bent naar traditionele ontwerpen, realistische portretten of unieke maatwerk-tattoos, je zult zeker iets vinden dat bij je past.

Alle belangrijke details:

De True Blue Tattoo Convention vindt plaats op 20 en 21 mei in het Klokgebouw op Strijp-S. De openingstijden zijn van 11.00 uur tot 22.00 uur op zaterdag en van 11.00 uur tot 20.00 uur op zondag. Het evenement brengt binnenlandse en buitenlandse artiesten samen, waardoor er een breed scala aan stijlen en technieken vertegenwoordigd zal zijn. Of je nu een ervaren tattoo-liefhebber bent of gewoon nieuwsgierig naar de wereld van tatoeages, de True Blue Tattoo Convention belooft een inspirerende ervaring te worden.

Een unieke gelegenheid:

De True Blue Tattoo Convention biedt niet alleen de mogelijkheid om getalenteerde artiesten aan het werk te zien, maar ook om in contact te komen met gelijkgestemde mensen die een passie delen voor tatoeages. Het evenement is een geweldige gelegenheid om nieuwe ideeën op te doen, trends te ontdekken en te genieten van de levendige sfeer die wordt gecreëerd door mensen met een gemeenschappelijke liefde voor tattoo-kunst.

Meer informatie op: The True Blue Tattoo Convention - True Blue Tattoo (trueblue-tattoo.com)


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!