Algemeen

Treinreizen tot wel 60% korting op Eindhoven Centraal

De benzineprijzen blijven stijgen en het autorijden wordt alleen maar duurder. Toch is er goed nieuws voor mensen die moeten reizen. Het is tot 3 juli mogelijk om kortingen te krijgen op je treinkaartje.

De NS merkt dat de treinen buiten de spitsuren weinig gebruikt worden. Veel stoelen blijven leeg en dat kan beter benut worden. Het doel van deze actie is om mensen te stimuleren om de trein te kiezen boven een ander vervoermiddel. Ook is het dus een uitkomst voor de mensen die liever de auto thuis laten staan vanwege de hoge benzine- en dieselprijzen.

Alle reizigers op het traject Eindhoven Centraal- Den Haag Centraal kunnen meedoen aan de proef. Voor alle stations ertussen, zoals bijvoorbeeld Tilburg, Breda en Rotterdam geldt de actie ook.

Het enige nadeel is dat je het e-ticket een dag van te voren gekocht moet worden. Via de reisplanner van de NS is te zien op welke treinreizen de korting van toepassing is. Een abonnement is gelukkig niet nodig. De actie duurt dus tot 3 juli. Daarna wordt er gekeken of de aanpak ook op andere trajecten kan worden toegepast.

Zeker met dit mooie weer is het misschien wel de moeite waard om een andere stad te bezoeken of voor de mensen uit de rest van Nederland naar Eindhoven te komen!

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!