Uitgaan

Top 7 (Valentijn) dates

Nog niks voor Valentijnsdag geregeld? Geen paniek! Hier zijn 7 dates die je rots in de branding kunnen zijn!

Poolen

Cliché? Misschien een beetje… maar kom op! Hoe leuk is het om samen doelgericht bezig te zijn en je competitieve geest ook nog eens te prikkelen! In een vriendschappelijk potje poolen kan je elkaar beter leren kennen zonder dat er ongemakkelijke stiltes vallen. Ideaal toch!

Graag een keertje poolen? Er zijn meerdere plekken in Eindhoven waar dit kan! Een hiervan is Snooker & Poolcentrum Woensel, Winkelcentrum Woensel 84D, 5625 AE Eindhoven.

Uit eten

Dit heeft hetzelfde voordeel als poolen, als er stiltes vallen kan je gewoon nog een hap nemen. Omringd door lekker eten en een gezellige sfeer. Geprikkeld om te praten leer je elkaar al genietend kennen. En je kan niet vergeten dat liefde door de maag gaat!

Uit eten kan overal in Eindhoven. Dus ga gewoon lekker met zijn tweeën de stad in en zoek samen een lekker tentje uit!

Samen koken

Hoe romantisch is het om samen in de keuken te koken. In iedere pocketroman is de scene wel te vinden. Je kan het zo duur maken als je zelf wilt en een van jullie zal in het comfort van zijn of haar eigen thuis zijn. Mocht het nou grandioos mislukken? Dan kan je altijd nog samen iets bestellen en op de bank genieten van een leuke film.

Escape room

Verken je primaire instincten door jezelf op te laten sluiten in een niet zo’n hele grote kamer en probeer samen eruit te komen. Ideaal om samen te leren werken en op elkaars intuïtie af te gaan.

Er zijn een paar erg goede escape room locaties in Eindhoven. Een hiervan is Next Level Escaperoom Eindhoven, De Oude Rechtbank, Stratumseind 32, 5611 ET Eindhoven

Lasergamen

Als je ooit “How I Met Your Mother” hebt gekeken weet je hoe legendarisch dit is! Laat je prikkelen door de adrenaline van het spel en speel met (of tegen) elkaar. Het is een erg originele date en je zal je partner er zeker mee verassen! It’ll be legen-wait for it-dary. Legendary.

Wil jij de ultieme Barney Stinson fantasie beleven? Ook dit kan op meerdere plekken in Eindhoven! Een hiervan is Laser Quest Eindhoven, Oude Stadsgracht 15, 5611 DD Eindhoven.

Karten

Voor onze snelheidsduivels en spanningszoekers is dit ook een leuke date. Of als je gewoon heel erg veel van Mario Kart houdt. Misschien is dit geen goede eerste date, maar wel heel erg leuk!

Lijkt het je wat om te gaan karten met je date? Ook dit kan natuurlijk in Eindhoven bij Hezemans Indoor Karting, Vijfkamplaan 18, 5624 EB Eindhoven.

Bioscoop

Het klinkt in eerste instantie niet als de meest gezellige date. Het eten en drinken is te duur en je zit twee uur lang langs elkaar in stilte naar een film te kijken die óf een van jullie al gezien heeft of waarvan jullie niet weten of hij überhaupt wel leuk is. Het is een kansspel waar je nog moeilijker van wegloopt dan van de gokkast. Maar vervolgens kan je wel ergens gaan zitten en praten over de film die je hebt gezien. Een gespreksonderwerp meer is altijd goed!

Er zijn meerdere bioscopen in Eindhoven maar een van de bekendste is toch wel Pathé Eindhoven, Dommelstraat 27, 5611 CJ Eindhoven. Vanuit daar ben je ook erg dicht bij de markt waar je dan nog een terrasje kan pakken!


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!