Uitgaan

Tims_Music live in POPEI

POPEI presenteert (bijna) elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 20 september is het de beurt aan Tims_Music. Hij zal tussen 15.00 en 17.00 uur een aantal sets spelen in een intieme setting in het gezellige café.

Roel van Tims_Music is singer-songwriter onder de naam Tims_Music. Al 12 jaar speelt hij in The Bekkersband en The Buttshakers Show, maar in de zomer van 2019 ontstond het idee om naast het spelen in deze bands ook eens alleen het podium te betreden. Tims_Music staat voor topsongs en evergreens in een akoestisch jasje. Met gitaar, bluesharp en zang worden de prachtigste songs gebracht. Festivals, kroegen en huiskamers worden vanzelf warm van de gitaarklanken en zanglijnen van Tims_Music.

Inmiddels treedt Tims_Music op door heel Nederland met een repertoire dat gericht is op popmuziek, rock and roll, Americana en nederpop. Het repertoire bestaat uit nummers van: Bruce Springsteen, Willie Nelson, Danny Vera, Roy Orbison, Johnny Cash, Jon Allen, John Mayer en vele anderen.


Meer informatie: www.popei.nl


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!