Algemeen

Vijf redenen waarom wij geen afscheid kunnen nemen van onze telefoons

What´s appen, snapchatten…dit doen wij allemaal via onze mobiele telefoons. Er is geen dag dat we zonder ons communicatiemiddel kunnen. Dit zijn de vijf redenen waarom wij niet zonder onze telefoons kunnen

1.      Communicatie

Voor de mensen die nog onder een steen leven en dit nog niet wisten: een telefoon is een communicatiemiddel. Ja, het klopt! De telefoon maakt het sneller en efficiënter om te kunnen communiceren. Wij kunnen ermee whatsappen -als er natuurlijk wifi aanwezig is- en bellen naar anderen.

2.      Foto’s maken

Tegenwoordig hebben wij geen extra fotocamera nodig om een aantal plaatjes te schieten: Wij hebben een fotocamera in onze touchtelefoons. Als je een mooie locatie op het oog hebt, kan je direct een foto nemen en makkelijk op jouw sociale mediakanalen (Instagram en/of Facebook) plaatsen. 

3.       Een wekker    

TRING TRING! Ken jij die ouderwetse ronde wekkers die vroeger op de nachtkast stonden? Die zijn door de komst van de mobiele telefoons niet meer nodig. Het voordeel van de telefoon is dat je het op snooze kan zetten (het alarm laten herhalen) en het geluid kan aanpassen.

4.      Opgeslagen bestanden

Op de telefoon is er genoeg opslag voor foto’s en allerlei andere bestanden die jij niet op papier hoeft mee te nemen want bijna alles gaat tegenwoordig digitaal. Dus als je notities hebt die jij wilt gaan delen met je team, is de telefoon handig om mee te nemen!

  1. 5.      Muziek

Last but definitely not the least…muziek. Je bent helemaal in jouw eentje op pad en je hebt geen zin in al dat geroesemoes om je heen. Je bent toe aan muziek. Het hoeft niet per se een lijst te zijn uit Spotify. De radiozenders brengen ook wel een leuk sfeer met zich mee.

 

Natuurlijk zijn er een hoop andere redenen waarom de telefoon belangrijk is in ons leven. Dit lijst laat zien de kans van het afscheid nemen van onze telefoons héél klein is. 

bron:  


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!