Algemeen

Testevenementen komen eraan!

Kunnen we weer?

 

Zoals gister te lezen was, worden er door Fieldlab weer meerdere activiteiten toegestaan in Eindhoven! Harstikke leuk en wij kunnen ons er alweer helemaal op verheugen. Naast voetbalwedstrijden, casino’s en een aantal pretparken die open gaan, gaat Fieldlab weer aan de slag met testevenementen.

 

Afgelopen maand werden er al verschillende testfestivals georganiseerd door Fieldlab, dit was in de Ziggodome en in Biddinghuizen. Deze keer zullen de testevenementen in De Pul in Uden worden gehouden. Als je voor dit feest tickets weet te bemachtigen, wordt er van je verwacht dat je veertig uur van tevoren een sneltest doet bij een testlocatie. Bij een negatieve test mag je dus lekker een avond losgaan in De Pul! Bij binnenkomst wordt je testresultaat gescand en ben je helemaal welkom.

 

Op 25, 26 en 27 april zullen de evenementen in de concertzaal plaatsvinden. Gisterochtend gingen de kaartjes om 10:00 in de verkoop en waren binnen een paar seconden uitverkocht! Niet gek want bij dit zitevenement mogen maximaal honderd bezoekers worden toegelaten en natuurlijk trekt dit van vele de aandacht. Bij het evenement mag je dus alleen zitten aan je eigen tafel, die je deelt met je gezelschap. Dit mag aan een tafel van twee personen of van vier personen. Op deze manier blijf je dus echt in je eigen bubbel.

 

Er zullen vast nog een hoop nieuwe testevenementen gaan plaats vinden, dus geen paniek als je geen tickets hebt kunnen krijgen. Houd goed de sites in de gaten en wie weet zit jij volgende keer wel in de concertzaal.


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!