Algemeen

Wacht wat? Te koop Zoo Veldhoven? Ja inderdaad je leest het goed, het complete dierenpark staat te koop.. Zoo Veldhoven is een van de weinige dierentuinen in de omgeving van Eindhoven en daarom mag het park zeker niet verloren gaan. Om het park toch de laten bestaan is eigenaar Richard Loomans opzoek naar iemand die het park graag zou willen overkopen en overnemen met alle dieren erbij! Loomans zoekt een goede opvolger en het aller belangrijkste iemand die goed is voor de dieren. 

9 jaar geleden nam Richard Loomans het park over, voorheen was het park vooral een papegaaien park het park heette dan ook Stichting Nederlandse Opvang Papegaaien. De familie Loomans heeft het park uiteindelijk dus omgetoverd tot Zoo Veldhoven. Nog steeds zijn er op het park een heleboel papegaaien te vinden, maar de collectie aan dieren is ook flink uitgebreid! Je vind hier nu onder andere roofvogels, flamingo’s, pelikanen, diverse soorten zoogdieren zoals zebra’s, alpaca’s en ringstaartmaki’s er is dus genoeg te zien in het park. 

Richard Loomans is erg veel bezig met zijn werk, en geniet hier dan ook iedere dag van. Hij is er ook al 9 jaar lang, 7 dagen per week te vinden in het park. De verkoop van het park heeft dan ook geen haast en mag van hem gerust nog 10 jaar duren, maar toch is het handig als mensen alvast weten dat het te koop staat. Want een dierentuin die te koop staat kom je natuurlijk niet elke dag tegen! Heb jij nou toevallig nog ergens 5 miljoen euro liggen? Ben je goed met dieren? En heb je altijd al een eigen dierenpark willen hebben? Dan is dit je kans! 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!