Algemeen

StickerCompany biedt Gratis vloersticker tegen Corona voor ondernemers

Iedereen heeft ermee te maken en steeds meer houdt men rekening met de bekende anderhalve meter afstand. Voor alle winkels die nog open zijn is het roeien met de riemen die ze nog hebben. Om deze winkeliers een handigheidje te geven in de coronatijd bedacht StickerCompany uit Eindhoven een opvallende vloersticker.

De sticker geeft duidelijk de afstand aan waar de klant op een veilige afstand staat van het personeel achter de balie in de winkel. De sticker is gemakkelijk aan te brengen voor de vloer en is voor ieders veiligheid om zowel het personeel als de klanten te beschermen tegen een eventuele coronabesmetting.

StickerCompany stelt de sticker gratis ter beschikking inclusief verzendkosten voor de ondernemers in Nederland. Ga naar de website van StickerCompany en bestel deze gratis vloersticker via het contactformulier op de website. Wel zo veilig voor iedereen want als iedereen zich aan de voorschriften houdt van anderhalve meter afstand, komen we er samen weer bovenop. Blijf gezond!


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* verplicht