Straatnieuws

Sterrenchef Ryan Bahadoer kookt Kerstdiner voor daklozen en minderbedeelden.

Op 22 december organiseert De Catharinakerk (straatpastor Rob) in samenwerking met Stichting (Z)onder Dak (Hugo van Rooij) en Jill Oomen-Mennes een kerstdiner voor de minderbedeelden in Eindhoven. Een gezellig kerstdiner of uitgebreid kerst vieren is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom organiseert dit trio een kerstviering voor iedereen die daar zelf niet de middelen voor heeft.

 

Sterrenchef Ryan Bahadoer gaat een 3 gangen menu bereiden voor alle gasten, zodat zij ook kunnen genieten van een heerlijk Kerstdiner. Daarnaast krijgt iedereen een kerstkadootje zoals handschoenen of sokken. Het diner gaat plaatsvinden op het plein voor de Kerk op 22 december om 14:00.

 

Mocht je een fijne Kerst voor jezelf en je geliefden aan het plannen zijn, denk dan ook even aan deze mensen en laat de ware Kerstgedachte iemands Kerst mooier maken.

Voor 10 euro kan je een dakloze of minder bedeelde al een kerstdiner schenken. Donaties zijn erg welkom om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen. Overmaken kan op rekeningnummer: NL11INGB0005821859 van stichting Zonder Dak o.v.v. kerstdiner.

 

Mocht je zelf ook in de knel zitten, en zit er voor jou geen leuke Kerst in dit jaar kun je je vanaf de tweede week van december opgeven voor het Kerstdiner. Hou de facebook pagina van de Sint-Catharinakerk in de gaten of de website van het straatpastoraat om te zien hoe je je kunt opgeven. www.straatpastoraateindhoven.nl 

 

Merry Christmas!

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!