Algemeen

Lindsay Schillings- Teunissen is werkzaam bij verhuur- en beheerkantoor Friendly Housing en schrijft ieder kwartaal voor LICHT op Eindhoven een artikel omtrent de ontwikkelingen op de woningverhuurmarkt in Eindhoven.

#besafe heeft Friendly Housing de laatste tijd veel gebruikt bij de social media uitingen.

Gedurende de coronacrisis was het even zoeken naar een juiste nieuwe werkwijze.
Eén die voor iedereen veilig en te handhaven was.
Persoonlijke bezichtigingen en gezamenlijke autoritten met woningzoekenden, behoorden tot de verleden tijd.
Digitale bezichtigingen en het enkel openen van deuren, zodat kandidaten zelf de woning konden bekijken, behoorden tot de nieuwe realiteit voor mijn collega´s.

Gelukkig bleven de aanvragen van woningzoekenden binnenkomen en hebben we zeker niet stil gezeten. We hebben nieuwe kansen gecreëerd en zijn nog actiever geworden op social media.
In een crisistijd heb je juist de mogelijkheid om jezelf te onderscheiden. Ga je op zoek naar nieuwe kansen of ga je bij de pakken neerzitten en afwachten? Dit laatste was voor ons zeker geen optie.

Daarnaast zien wij een leuke ontwikkeling binnen onze portefeuille van bestaande huurders.
Huurders die eerst een studentenkamer of studio bij ons huurden en daarna de stap maken om een grotere woonruimte te huren, zoals een appartement of woonhuis.
Ze kwamen als student binnen en werken nu bij één van de grote internationale bedrijven in de regio zoals Philips of ASML.

We zien momenteel een sterke stijging in het aantal aanvragen van woningzoekenden. Daarnaast hopen wij weer nieuwe expats vanuit het buitenland te mogen verwelkomen deze zomer.
Heeft u vastgoed te huur? Friendly Housing is u graag van dienst bij het vinden van een geschikte huurder.

Met vriendelijk groet en #besafe

Lindsay Schillings- Teunissen
Friendly Housing


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!