Algemeen

Start cursussen Italiaans op 19 september

In de week van19 september 2022 starten de cursussen Italiaans van Dante Alighieri, zowel voor beginners als gevorderden.

Nieuw dit jaar is een verdiepingscursus Cultuur & Literatuur op dinsdagochtend. In overleg met de studenten worden onderwerpen uit de Italiaanse cultuur en literatuur besproken, in het Italiaans.

Tijdens een open avond op vrijdag 9 september kunnen geïnteresseerden kennismaken met docentes en advies krijgen over een voor hen geschikte cursus.

Cursisten van Dante Alighieri hebben gratis toegang tot een achttal lezingen (tussen september 2022 en april 2023). Het is ook mogelijk om alleen aan het lezingenprogramma deel te nemen.

Meer informatie over Dante Alighieri, de lezingen, de cursussen en de open avond vindt u op onze website: www.danteeindhoven.nl. Via de website kan men zich ook inschrijven.

 

Stichting Dante Alighieri Eindhoven heeft als doel grotere bekendheid te geven aan de Italiaanse taal en cultuur. Dante Alighieri Eindhoven heeft al ruim 60 jaar ervaring met cursussen Italiaans, die door ervaren docenten gegeven worden. Voor gevorderden zijn er conversatiegroepen. Als non-profit organisatie kan Dante Alighieri Eindhoven de cursussen voor een aantrekkelijk tarief aanbieden.

Naast de cursussen organiseert Dante Alighieri Eindhoven ieder seizoen een aantal lezingen en filmavonden, die voor cursisten gratis toegankelijk zijn.


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!