Algemeen

Stadstegel 'Eindhoven verlicht je'

Eindhoven heeft nu een eigen stadstegel. Het Nederlandse 'StoryTiles' ontwierp een serie stedentegels van de mooiste steden in ons land. En daar hoort Eindhoven uiteraard 100% tussen! 

De stedentegels vatten in een klein verhalend kunstwerkje op handgebakken keramiek het karakter en de sfeer van de stad samen.
Iedere liefhebber van Eindhoven zou er toch eentje in huis moeten hebben hangen?

De tegel heet 'Eindhoven verlicht je' en is met de hand gebakken in twee maten (10x10 en 13x13 cm). De stadstegel is verkrijgbaar vanaf 27,50 euro o.a. in verschillende lokale winkels in de stad en online.

Over StoryTiles
StoryTiles is met haar atelier gevestigd aan het IJ in Amsterdam. Sinds 2007 ontwerpt oprichter Marga van Oers keramieken tegels met elk een eigen miniatuur verhaal. De tegels zijn handgemaakt en gebakken in eigen land. In beginsel startte Van Oers met oud-Hollandse tafereeltjes met een twist gebaseerd op 't Delfts blauw van vroeger. Inmiddels lanceert zij elk half jaar een nieuwe serie tegeltjes, in binnen- en buitenland, in verschillende stijlen en in samenwerking met andere ontwerpers en musea. 

Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!