Algemeen

STADSOASE KEERT TERUG NAAR EINDHOVEN MET STADSOASE - HET FESTIVAL

Na de twee uitverkochte zomer edities van 2020 en 2021, keert Stadsoase ook dit jaar weer terug naar Eindhoven. Voor één dag welteverstaan. Stadsoase - Het Festival vindt plaats op zaterdag 17 september op het prachtige terrein van de IJzeren Man. De pre-registratie start vandaag; de kaartverkoop zelf op maandag 13 juni om 19:00 uur.

 

Waarbij de bezoeker vorig jaar tijdens de pandemie noodgedwongen gebonden was aan tafels en stoelen, kan er deze keer wél gedanst worden. Op de IJzeren Man in Eindhoven verrijst op zaterdag 17 september een volwaardig festivalterrein met maar liefst zeven intieme area’s, volledig in lijn met de Stadsoase zoals de bezoeker die kent.

 

De bezoeker wordt een culinaire wereldreis vol hoogwaardig eten en drinken geboden, bereid door tal van bijzondere mini-restaurantjes. Maar ook verrassende live acts en een muzikale line-up met tal van genres: van soul en funk tot house en hier en daar een kleine uitstap naar hiphop. Moe van het dansen? Het grote terras ‘De Zomertuin’ blaast oude Stadsoase-herinneringen nieuw leven in voor het ultieme vakantiegevoel, pal onder de rook van Eindhoven. De exacte invulling van het programma wordt in een later stadium bekendgemaakt.

 

Pre-registreer voor kaarten

Voor Stadsoase – Het Festival is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Na de twee steevast uitverkochte zomers van 2020 en 2021, verwacht de organisatie ook dit jaar een stormloop op tickets. Wie tickets wil kopen pre-registreert zich vanaf vandaag voor kaarten. Enkel met een pre-registratie op zak is het mogelijk om kaarten te kopen tijdens de start van de kaartverkoop op maandag 13 juni om 19:00 uur.

 

Stadsoase – Het Festival. Zaterdag 17 september, de IJzeren Man in Eindhoven. Endless summer calls.

 

Pre-registratie via de website van Stadsoase – Het Festival: www.stadsoasehetfestival.nl.


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!