Uitgaan

Stadsoase - Het ultieme Eindhovense zomerfestival dat je niet mag missen

 

Kom en geniet van de ultieme zomersensatie bij Stadsoase - Het Festival! Dit geweldige een-daagse evenement in Eindhoven is een absolute must-have ervaring die je niet mag vergeten op je bucketlist. Samen met gelijkgestemde feestgangers zullen we de dag dansend doorbrengen, omringd door een scala aan spectaculaire activiteiten.

Het festival biedt een ongeëvenaarde line-up van de beste artiesten en DJ's die je zullen betoveren met hun muzikale talenten op onze live stage. Bereid je voor op een mix van verschillende muziekstijlen, van energieke house tot aanstekelijke urban en nog veel meer. Daarnaast kun je jezelf verliezen in de sfeervolle vinylfeestjes die overal te vinden zijn.

Alle festiviteiten draaien om de Mercado, het centrale punt van het festival. Hier bevindt zich een gezellig plein met een mediterrane ambiance, omringd door een scala aan verleidelijke foodtrucks. Dans, plof neer, geniet van heerlijke drankjes en smul van culinaire lekkernijen terwijl je je laat onderdompelen in deze betoverende omgeving.

Laat je verrassen door de warme julizon terwijl je geniet van al het moois dat Stadsoase te bieden heeft. En wanneer de zon ondergaat, komen we samen tot bloei. Op het Ketelhuisplein beleef je een magische avond vol met onvergetelijke momenten.

Mis deze unieke ervaring niet en zet 8 juli 2023 meteen in je agenda! Het festival begint om 13:00 uur en duurt tot 23:00 uur. Tickets zijn beschikbaar vanaf €34,50 per persoon.

Kom naar Stadsoase - Het Festival en laat je betoveren door de ultieme zomerse feestsfeer in Eindhoven!

https://stadsoasehetfestival.nl/ 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!