Support your local

Wij vinden dat bankieren anders kan. Makkelijk, persoonlijk en altijd in jouw belang. Daar werken we elke dag hard aan. 

Weet dat we er voor je zijn. Juist nu. Onze winkels zijn gewoon open, maar tijdelijk alleen op afspraak. Zelfs op zaterdag tot 17:00 uur. Op onze website kun je zien hoe we in deze tijd je zo goed mogelijk persoonlijk van dienst kunnen zijn.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een hypotheek met een scherpe rente die écht bij je past? Bij ons kies je uit meerdere hypotheekaanbieders. Zo hebben we altijd een hypotheek die goed aansluit bij jouw persoonlijke situatie, mét scherpe rente. 

We zijn er ook voor de zzp’ers en de kleine zakelijke ondernemers. We zijn een nuchtere bank met begrijpelijke, eenvoudige producten en diensten. Ook kun je bij ons terecht voor een zakelijke financiering: Zakelijk krediet voor extra financiële ruimte voor je bedrijf of een bedrijfshypotheek om een bedrijfspand te kopen. 

Met de lage rente staan we voor een gezamenlijke uitdaging: Wat te doen met spaargeld? Hoe haal jij genoeg uit je geld om je dromen waar te maken, je (klein)kind te kunnen helpen bij een studie of huis en het goed te regelen voor je oude dag? Kun je het beste sparen of beleggen? We helpen je graag op weg met informatie en tips over beleggen. Of bekijk onze website. 

Overstappen van bank?

Overstappen is eenvoudig. We maken het makkelijk voor je en zorgen dat het goed geregeld wordt. Nadat je bij ons een betaalrekening hebt geopend kun je gebruik maken van de overstapservice. Incasso’s en inkomende overboekingen worden automatisch doorgestuurd naar je nieuwe betaalrekening bij ons. Dat doet de service 13 maanden lang. Nederlandse bedrijven die met een automatisch incasso geld afschrijven krijgen zo je nieuwe rekeningnummer. 

 

SNS Eindhoven

Klein Tongelreplein 4 | Eindhoven


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!