Algemeen

Sinterklaas komt weer naar Eindhoven!

Sinterklaas Kapoentje, gooi wat in m’n schoentje... Eindelijk is het weer zo ver, Sinterklaas komt weer naar Nederland. En dit moet natuurlijk gevierd worden met een mooie intocht! En dit gebeurt dan ook komende zaterdag 13 november.

Iedereen is dan ook welkom zaterdag van 13.00 tot 17.00 om de Sint en pieten te bezoeken in het Stadhuis. Natuurlijk gaat er geen sinterklaasfeestje voorbij zonder leuke activiteiten en een feestje. Zaterdag zijn er onder andere rondom het Stadhuisplein leuke spelletjes en activiteiten georganiseerd. Zo kunnen de kinderen hier pepernoten bakken, racen over de stormbaan, springen op een van de springkussens en tot slot is er zelfs een escaperoom en een silent disco!

Zoals je hoort, pakt de Sint dit jaar groots uit! De Sint en pieten kunnen dan ook niet wachten tot het zo ver is, ben jij er ook bij?

Psst, er is nog meer goed nieuws! Ook dit jaar neemt onze goedheiligman weer zijn intrek in de Steentjeskerk in Eindhoven, van 13 november tot en met 5 december. De editie van het sinterklaashuis wordt dit jaar spannender en interactiever dan ooit! De aankleding wordt beter, mooier en chiquer dan voorgaande jaren en ier is van alles te beleven voor de kids!

Net als voorgaande jaren worden ze verwelkomd door het paard Ozosnel, leveren ze hun brieven en tekeningen in bij de bijzondere brievenbus, krijgen ze een exclusieve rondleiding door de slaapkamer van de Sint en pieten en ook door de pakjeskamer tot slot mogen ze op de foto met de Sint en pieten en kunnen de kinderen flink losgaan in de pietendisco. Maar dit jaar is er nog iets bijzonders bij gekomen. Dit jaar heeft de Sint hun pepernotenbakkerij meegenomen naar Eindhoven! Op de machine zitten verschillende hendels en knoppen waar de kinderen aan kunnen trekken en duwen. Wanneer de pepernoten klaar zijn, speelt er een muziekje af met rook. Vervolgens krijgt elk kind een gratis zakje pepernoten mee naar huis!

Inmiddels zijn de kaartjes al te koop, dus wil jij hierbij zijn? Bestel ze dan op de link hieronder!

https://pos.eventix.io/69cca623-42a9-44cd-b1a8-e9222a5829b5/tickets


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!