Algemeen

Schrijversbezoek van Adriaan van Dis bij Eckart College Eindhoven

Adriaan van Dis schreef een indrukwekkend literair oeuvre, presenteerde spraakmakende praatprogramma’s en is op dinsdagavond 2 april te gast op het Eckart College in Eindhoven. Bijzonder aan dit schrijversbezoek is dat van Dis geïnterviewd wordt door Mark van der Linden én leerlingen, daarnaast is de toegang gratis.

 

Op het Eckart College kunnen geïnteresseerden genieten van een verrassend en toegankelijk interview. Voor de pauze gaat interviewer en Mediacoach bij de Bibliotheek Eindhoven Mark van der Linden met van Dis in gesprek over zijn meest recente roman ‘Naar zachtheid een warm omhelzen’ en na de pauze interviewen leerlingen uit verschillende leerjaren de schrijver over zijn werk en leven. Ook is er ruimte voor vragen uit het publiek. Boekhandel Van Piere is aanwezig met een mooie selectie boeken, die gekocht en gesigneerd kunnen worden.

 

Over Adriaan van Dis

In 1983 debuteerde van Dis als romanschrijver en inmiddels is hij niet meer weg te denken uit het literaire landschap. Hij schreef onder andere de romans ‘Indische duinen’, ‘De wandelaar’, ‘Ik kom terug’ en ‘KliFi’. Thema’s als zijn jeugd (in een uit Nederlands-Indië gevlucht gezin), zijn reizen en zijn belangstelling voor andere culturen, deelt hij op een persoonlijke en ontroerende manier met zijn lezers.

 

Programma

Dinsdag 2 april 2024

Van 20.15 tot 22.15 uur

Eckart College Eindhoven, Aula

 
Meer informatie en tickets via www.bibliotheekeindhoven.nl/programma


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!