Algemeen

Rudolf Vermeulen Bonbons is gewoon open!

In deze bijzondere periode willen we onze geliefden extra verwennen! Met veel aandacht en liefde en vaak ook iets lekkers. Rudolf Vermeulen Bonbons heeft ook tijdens deze lockdown weer een collectie van de mooiste en lekkerste chocolade. Het leukste is nog dat de winkel gewoon open is. Niet afhalen of bestellen, je kunt gewoon lekker rondneuzen tussen alle heerlijke en prachtige chocolade creaties in de winkel. 

 

Chocolade is essentieel

Gelukkig is iedereen dol op chocolade en wordt Rudolf Vermeulen Bonbons dus gezien als een essentiële winkel. Die dus gewoon open is om klanten te ontvangen! Heeft iemand in jouw gezin binnenkort iets te vieren? Bij Rudolf Vermeulen vind je altijd het leukste en heerlijkste geschenk.

 

Chocolade paradijs in Waalre en Veghel

Rudolf Vermeulen is al jarenlang een begrip voor alle chocoladeliefhebbers. Het hele jaar door hebben zij de lekkerste bonbons en chocolade (geschenken). Daarnaast hebben zij een wisselende collectie van seizoens chocolade passend bij de feestdagen zoals, Sinterklaas, Valentijn en pasen. Een waar chocolade paradijs waar iedereen iets kan vinden om van te smullen.

 

Verras je geliefden met de heerlijkste chocolade

Witte chocolade, romige melkchocolade of intense pure chocolade. Elke chocoholic zal zich geliefd en verwend voelen met een chocolade geschenk van Rudolf Vermeulen Bonbons. 

Klik hier om te zien wat voor lekkernijen zij hebben: www.rudolfvermeulenbonbons.nl

Pasen komt eraan! Ook voor de lekkerste en mooiste paaseieren ga je naar Vermeulen Bonbons. 

 

Willibrorduslaan 1 | Waalre

Hoofdstraat 57 | Veghel

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!