Algemeen

Rock & Comedy Show: vers stand-up en livemuziek talent

POPEI heeft een geweldige avond vol muziek en hilariteit in petto op woensdag 15 september. Niet alleen horen jullie de leukste grappen en verhalen, Acoustakoff voegt daar nog de meest smakelijke rockriffs aan toe! Dus kom dat ervaren en reserveer snel, want er zijn beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Aanvang: 19.30 uur. Entree: gratis.

Hermes Ahmadi

Uw presentator van de avond is Hermes Ahmadi! Van stad naar land, door weer en wind is hij te vinden in diverse kroegen, clubs en theaters in het land om zijn bizarre hersenkronkels te delen. Een enthousiaste act die graag het podium belicht met energie en grapjes die uit de raarste hoeken en gaten komen. Niets is onbespreekbaar, alles is breekbaar, maar vooral met humor en plezier bovenaan!


Kai Bodewitz

Kai Bodewitz is een jongeman die enorm geniet om op het podium te staan. Hij speelt gitaar en piano en zingt daarbij zijn eigen geschreven liedjes. Een persoonlijk verhaal over vroeger en nu. Kai heeft in de halve finale gestaan van het Groninger studenten cabaretfestival en staat nu in de finale van het Griffioen/Stoep cabaretfestival.

 

Loek Marneffe

Een spotlight, een podium en een microfoon. Veel meer is er eigenlijk niet nodig om Loek Marneffe in zijn kracht te zetten. Deze 29 jarige stand-up comedian uit Eindhoven gaat op het podium de strijd aan met worstelingen uit het dagelijks leven en gebruikt daarbij een flinke dosis zelfspot. Met scherpe analyses neemt hij het publiek mee in zijn soms absurde gedachtespinsels om deze vervolgens keihard te relativeren met rake grappen. Veel tijd om bij te komen is er echter niet, want als Loek eenmaal op stoom is is hij maar moeilijk af te remmen.


Stamatios Doulis

Stamatios (voor vrienden Mike) is een 47 jarige Arkelse gitaar comedian. Hij beleefde zijn ‘moments of glory’ in Talpa’s tv-programma Happy Hour en op Dumpert tv en is tevens winnaar van de Rotterdamse Comedy impro comedy cup 2019. Hij besloot in 2014 mede Comedyinc.nl op te richten, een collectief voor beginnende en gevorderde comedians, die de controverse en het absurdisme niet schuwen. Daarnaast staat er een duo theater tour gepland met de bekendste mime-speler van Nederland en Sesamstraat Hakim Traïdia.

 

Joost Zondag

Joost Zondag is afgestudeerd fiscalist. Daardoor heeft ‘ie oog voor afwijkende cijfers. Maar Joost heeft niet de hele dag belastingaangiftes voor zijn neus liggen. Ook in het dagelijks leven gebruikt 'ie zijn ogen voor het spotten van afwijkingen. Zijn eigen leven is zijn inspiratiebron en daar trekt hij verwarrende, maar rake conclusies uit. En dat allemaal met een Woenselse tongval.

Acoustakoff
Zware gitaren, grove basslines en heftige drumpartijen. In combinatie met aanstootgevende teksten zorgen de jongens van Acoustakoff voor een mix van punk, metal en stoner met een knipoog.

 

Meer informatie: www.popei.nl


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!