Uitgaan

Rock and Comedy Show: vers stand-up en livemuziek talent

POPEI heeft een geweldige avond vol muziek en hilariteit in petto op woensdag 4 november. Niet alleen horen jullie de leukste grapjes en verhaaltjes, Rock City Institute's eigen Vitamin B12 voegt daar nog de meest smakelijke rockriffjes aan toe! Dus kom dat ervaren en reserveer snel, want er zijn beperkt aantal plaatsen beschikbaar! De bar is niet open, dus er wordt gratis water uitgedeeld en je mag je eigen (non-alcoholische) drankjes meenemen. Aanvang: 19.30 uur. Entree: gratis.

Hermes Ahmadi

Hermes is gefascineerd door menselijk gedrag en besloot sociologie te studeren om er iets van te begrijpen. Al snel kwam hij erachter dat er niets van te snappen valt en wij een raar zooitje ongeregeld zijn. Daarom is hij de comedy ingegaan, want soms is de wereld logischer in de vorm van grappen. Zelfs al lijkt alles wat hij zegt dubbelzinnig, ergens in de wereld zal er vast iemand zijn die hem snapt, want Hermes zelf is ook niet normaal, met zijn ongezonde fascinatie voor uitdrukkingen, oelewappers en knoflooksaus.

 

Fedor Ikelaar

Fedor voelde zich nooit helemaal thuis in Nederland. Daarom verhuisde hij drie jaar geleden naar Nepal, waar hij zich nog minder thuis voelt. Omringd door spirituele Nepalezen, dubieuze opium dealers, vergeten hippies en millennials die op zoek zijn naar zichzelf, raakt hij zichzelf vooral steeds meer kwijt. Stand-up comedy bleek de beste uitlaatklep voor zijn constante culturele verbazing. Niet zonder succes want hij is nu een van de grootste comedians in Nepal, maar dat is voor zo’n lange Nederlander niet echt een uitdaging.


Stamatios Doulis

Stamatios (voor vrienden Mike) is een 47 jarige Arkelse gitaar comedian. Hij beleefde zijn ‘moments of glory’ in Talpa’s tv-programma Happy Hour en op Dumpert tv en is tevens winnaar van de Rotterdamse Comedy impro comedy cup 2019. Hij besloot in 2014 mede Comedyinc.nl op te richten, een collectief voor beginnende en gevorderde comedians, die de controverse en het absurdisme niet schuwen. Daarnaast staat er een duo theater tour gepland met de bekendste mime-speler van Nederland en Sesamstraat Hakim Traïdia.


Jules Keeris

In 2018 studeerde Jules cum laude af aan de Academie voor Theater in Tilburg. De afgelopen jaren verwierf hij prijzen en finaleplaatsen op diverse regionale en landelijke cabaretfestivals, waaronder het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. Vorig seizoen ging hij met veel succes in première met zijn eerste avondvullende solovoorstelling!

Vitamin B12
Positiviteit staat hoog in het vaandel bij deze psychedelische rockband. En laat dat nu precies zijn wat we goed kunnen gebruiken allemaal! Waan jezelf met Vitamin B12 in de seventies, met een goed portie dynamische, zonnige, fuzzdelic vibes en stiekem een vleugje garage. De sfeer zal er niet om liegen en de hippies onder ons mogen deze avond absoluut niet missen!

 

Meer informatie: www.popei.nl

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!