Algemeen

Restaurant Kip040 is vanaf nu VensZ

KIP040 is VensZ. Op 6 april opende het restaurant haar deuren voor lunch en diner. Met een verrassende nieuwe kaart. Eigenaresse Nathalie van de Ven: 'Omdat ik, en veel mensen om mij heen, steeds minder vlees eten en ik graag bijdraag aan een gezonde maatschappij, heb ik ervoor gekozen om deze stap te zetten. Ik vind het leuk om mensen in een ongedwongen sfeer van mijn lekkere gerechten te laten genieten.

 

Op de nieuwe kaart vind je niet alleen de kip hardlopers als kipsalon, piri piri en rendang, want die blijven natuurlijk. Daarnaast is de kaart uitgebreid met vis-, vlees-, vegetarische en veganistische gerechten.

 

Lunch

Voor lunchgerechten kun je denken aan bijvoorbeeld pita dorade filet met zeekraal en tahini. Broodje pulled chicken. Een tosti blauwe kaas met bramen en honing. En voor de vegans een boterham met smeuïge kikkererwtensalade.

 

Diner

Voor het diner kun je kiezen voor bijvoorbeeld een lekker stukje malse biefstuk met brie, pijnboompitjes en honing of lamskoteletjes met een yoghurtdip. Een hele dorade met verse kruiden. Pasta met gerookte paprika en tomatensaus, basilicum en evt. burrata.

 

Fingerfood

Voor de lekkere gevarieerde trek hebben we verschillende kleine hapjes als dumplings, gamba pil pil, gemarineerde champignons, lamsgehaktballetjes of calamari.

 

Bijpassende drankjes

Wil je je gerecht combineren met een bijpassend wijntje of speciaal biertje, dan adviseren we je graag.

 

www.vensz.nl

Tel 040 298 4000

Edisonstraat 4 | Eindhoven


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!