Algemeen

Radio JND start met Brabantse ochtendshow

Vanaf 1 maart start Radio JND, hét Brabantse commerciële radiostation met een nieuwe dagelijkse ochtendshow voor Brabant. Iedere werkdag van 07:00 tot 09:00 uur ‘Dé JND Ochtendshow: Wakker met Bakker’ met Willem Bakker. Met deze nieuwe ochtendshow worden luisteraars dagelijks wakker gemaakt met de beste muziek, het laatste nieuws uit Brabant, prijzen en leuke spelletjes.

“Wij gaan Brabanders vanaf 1 maart op een verassende manier laten starten aan de werkdag. Deze nieuwe ochtendshow is een verrijking voor onze programmering. We zijn erg blij met Willem op dit belangrijke tijdstip ”, aldus Tom Molenberg directeur Radio JND.

 

5 jarig jubileum

Radio JND bestaat op 1 maart 5 jaar, en het radiostation is toe aan een volgende stap. De dag-programmering van het radiostation wordt hiermee uitgebreid, en het programma zorgt voor meer interactie met de luisteraars.

 

Luisteren naar JND
Radio JND is in heel Brabant te beluisteren via FM, DAB+ en overal online via radiojnd.nl en via de gratis te downloaden JND app.

 

Vanaf maandag 1 maart, iedere werkdag van 07:00 tot 09:00 uur: Dé JND Ochtendshow: Wakker met Bakker, met Willem Bakker op Radio JND.

www.radiojnd.nl


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!