Algemeen

 Lekker in de kroeg met de meiden een cocktail drinken en quizzen, dat zit er voorlopig nog niet in. Dus hoe leuk is het om de cocktails naar je eigen huiskamer te halen?

Thuis cocktails maken, quizzen, een muziek bingo, vet leuk!

Al twee keer heb ik meegedaan met Eindje Live, een leuke avond thuis georganiseerd door Stadscafe Spijker en Thomas Eindhoven op Stratum. Via Facebook hebben mijn vriendinnen en ik ons aangemeld bij het event en konden we later een box ophalen met benodigdheden. Hierin zaten onder anderen lekkere bites, flesjes wijn of bier, benodigdheden om cocktails te maken en kaartjes voor de muziek bingo.

Tijdens het event hebben we lekker mee kunnen zingen met de bingo, waar je als je een kaart vol hebt vette prijzen kunt winnen. Ook kregen we les hoe je een cocktail moet shaken en hebben we gestreden om op de eerste plek bij de Kahoot quiz te komen. Kortom een erg leuke avond.

Het event wordt om de paar weken georganiseerd, maar wat als je aanstaand weekend al een quiz wilt spelen en cocktails wilt drinken? Dan hebben wij hier een paar tips voor jou!

 

Tip 1. Zoek of maak een quiz.

Tegenwoordig zijn er veel online quizzen te koop voor een lage prijs. Deze kunnen in thema’s zijn zoals een festival quiz, ook zijn er genoeg sites waar je zelf een quiz kunt maken. Kijk bijvoorbeeld eens op Kahoot of Surveymonkey.

Tip 2. Cocktails.

Je hebt veel verschillende cocktails, maar welke is nou de lekkerste? Laat iedereen uit je gezelschap van tevoren een cocktail uitzoeken en ga lekker shaken. Misschien zit er wel een nieuwe favoriet bij!

Tip 3. Prijzen.

Winnen is altijd leuk, zeker bij een quiz. Laat iedereen voor een afgesproken bedrag een prijsje uitzoeken en wie weet ga jij er wel met de hoofdprijs vandoor!


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!