Algemeen

Pure Food & Pure Taste: Authentieke smaken op culinaire wijze!

Altijd al diverse gerechten willen koken in een Turks en Italiaans stijl? Bij Pure Food & Pure Taste hoor jij helemaal thuis! Gülnur - het meesterbrein achter dit bedrijf - heeft ons met enthousiasme ontvangen en ons verwend met haar verhaal en haar huisgemaakte appeltaart!

IT, Italiaans Turks

De Eindhovense Gülnur heeft de afkorting IT omgetoverd naar Italiaans en Turks. Gülnur: ‘Van mijn oma van mijn vaders kant -die allebei uit Turkije komen - heb ik veel meegekregen in mijn jeugd. Mijn ouders werkten toen fulltime, dus was ik regelmatig bij de Nederlandse buren. Ik belde mijn moeder elke dag op om te vragen: “mama, hoe maakte jij dit gerecht!?”. Ik wilde voor mijn ouders een maaltijd bereiden, voordat zij thuiskwamen van een lange werkdag. Daarnaast heb ik kennis van de Italiaanse keuken omdat ik in Italië diverse workshops heb gevolgd, van echte Italiaanse moeders! Vandaar de woordgrap IT’.

De afkorting IT is wel van toepassing geweest voor de eigenaresse van Pure Food & Pure Taste. Zeven á acht jaar lang heeft Gülnur naast haar baan in de IT-branche, koken als hobby gehouden. ‘Ik plaatste mijn kookkunsten dan op sociale media om mijn volgers te inspireren. Door onder andere de komst van mijn dochter en de werkdruk heb ik van mijn hobby werk van gemaakt’, aldus de 39-jarige. Vier jaar geleden nam zij na 12 jaar ontslag bij haar werkgever.

‘Turkije is meer dan alleen maar kebab’

Turkse eettenten zijn ontzettend populair geworden onder de Nederlanders, door de beroemde kapsalon en kebab. Volgens Gülnur heeft een Turkse keuken veel meer te bieden dan deze maaltijden. ‘Mijn slogan is: Turkije is meer dan alleen maar kebab. Het eerste wat er bij ons opkomt als wij aan Turkije denken is: “Oh ja kapsalon” of “och ja kebab durum”. Ik had laatst aan het team van een bedrijf gevraagd wie de Turkse keuken kent en maar één persoon stak zijn/haar hand op’, grinnikte de voormalige IT’er.

Exclusieve cateraar, met maatwerk

Borden vol goede ingrediënten en pure producten. En daarbovenop een mooie presentatie.  Gülnur noemt zichzelf een exclusieve cateraar met maatwerk. Gülnur: ‘Ik ben geen standaard ‘cateraar’ die bezorgd en een factuur stuurt, maar ik probeer altijd mee te denken aan iets unieks. Zo zijn mijn Turkse workshops, private dinners en walking diners op maat gemaakt. Ik ben een exclusieve cateraar die op maat werkt. Ik krijg energie als ik persoonlijk contact heb, mensen zien genieten van een maaltijd, dat geeft mij energie’.  

Online kookworkshop met begeleiding

Sinds corona houden midden- en kleinbedrijven zich creatief bezig met nieuwe oplossingen bedenken. Zo is Gülnur een online kookworkshop begonnen, wat een groot succes is geworden.  Zo geeft zij workshops aan kookclubs voor besloten groepen, zowel particulier als een bedrijf. Onder andere, voor Sligro Eindhoven mag zij een onlineteam uitje organiseren. Wil jij ook een veilig en gezellig teamuitje organiseren? Ga voor meer informatie naar www.purefoodandpuretaste.nl en bekijk de kookbelevenissen.   

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!