Algemeen

Plug-in-City geeft een feestje!

Op oudejaarsavond nodigt Plug-in-City zoals elk jaar de bewoners van Eindhoven uit om samen het nieuwe jaar in te luiden. Dit jaar gebeurt dat uiteraard online door middel van de dienst Distance Disco. Distance Disco is een digitaal dansfeest: dans en vind de persoon die danst op hetzelfde nummer! Physically distant, socially together!

Vier deze oudejaarsavond in je eigen woonkamer feest samen met de inwoners van Eindhoven. Dans op muziek en ga tegelijkertijd op zoek naar de woonkamer die naar hetzelfde nummer luistert. Heb jij je danspartner gevonden, dan kunnen jullie samen toasten op het nieuwe jaar! Een unieke manier om het jaar van je af te dansen en alvast in de feeststemming te komen voor middernacht! Meedoen is gratis en kan zolang duren als je wilt. Pas op, het is verslavend!

Datum: 31 december 2020
Tijd: 21:00 tot 23:30 uur
Kosten: gratis
Meedoen: link komt oudjaarsdag online op Facebook en Instagram
Facebookevenement: https://fb.me/e/372CFigzs
Distance Disco: zie voor info over deze dienst de website

 

Over Plug-in-City

Plug-in-City is een community in het hart van Strijp-S met een werklocatie en culturele ontmoetingsplaats. Hier werken ontwerpers, architecten, kunstenaars, fotografen en radiomakers en worden regelmatig culturele avonden geprogrammeerd (pre-corona uiteraard). Plug-in-City is door de gebruikers zelf gebouwd met circulaire materialen.


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!