Algemeen

Pizzani Italian Pizzabar zoekt horecatijgers met ondernemershart

Camille Peters opende de afgelopen maanden twee vestigingen van Pizzani Italian Pizza Bar: in hartje Eindhoven en in Aalst-Waalre. En met succes! “We hebben een goede formule te pakken en willen uitbreiden in de regio.” Voor de nieuwe vestigingen zoekt hij co-ondernemers. “Een mooie kans om te bouwen aan je eigen onderneming, zonder financiële investering en zonder risico”.

Eigenaar Camille Peters (l) en pizzabakker Django Baten bij Pizzani Italian Pizzabar aan de Kerkstraat
Eigenaar Camille Peters (l) en pizzabakker Django Baten bij Pizzani Italian Pizzabar aan de Kerkstraat

In deze tijd goed horecapersoneel vinden, valt niet mee. Ook Peters merkt dat. Daarom gaat hij voor een andere aanpak. “Door meer perspectief te bieden, hoop ik de juiste mensen te vinden. Horecatijgers met een talent voor ondernemen.”

Verzekerd van inkomen
Deze co-ondernemers ontvangen een marktconform salaris, dat maandelijks aangevuld wordt naar ratio van de resultaten. “Zo ben je verzekerd van een inkomen, maar wordt je ondernemershart toch geprikkeld.”

Als co-ondernemer werk je vijf dagen in de week in ‘jouw’ Pizzani Italian Pizza Bar. “Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. De voorraad is op orde, de personeelsplanning klopt en de sfeer is goed. Je geeft leiding aan een jong team en je werkt mee in de keuken én in de winkel. Natuurlijk kun je rekenen op onze begeleiding en steun. Zo zorgen we samen voor het allerbeste resultaat.”

Een mooie pre zijn de werktijden: “Bij deze horecabaan hoef je niet te buffelen tot ’s avonds laat; rond 21.00 uur trek jij de deur achter je dicht”.

Pizza hotspot
Pizzani Italian Pizzabar is een nieuwe pizza hotspot in en om Eindhoven voor take away & delivery. De eerste vestiging opende november in de Kerkstraat, in maart volgde Pizzani Aalst-Waalre.

De kwaliteit van de pizza’s wordt vanaf de eerste dag gewaarborgd door Django Baten. Deze pizzabakker pur sang snapt het succes van Pizzani wel. “We bakken echte Italiaanse pizza’s en werken alleen maar met kwaliteitsproducten. Dat maakt werken bij Pizzani zo leuk: we gaan voor het allerbeste resultaat. En natuurlijk hebben we gewoon een heel gezellig team.”

Wil jij co-ondernemer worden bij Pizzani Italian Pizza Bar? Vraag vrijblijvend meer informatie aan via: lola@pizzani.nl

www.pizzani.nl


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!