Algemeen

Je hebt er vast wel eens over gehoord, wellicht als eens gespeeld of misschien zelfs al fervent speler: Padellen. Bij Peakz geloven ze erin dat over 10 jaar iedereen padelt en dat het een olympische sport zal zijn; niet zomaar een hype dus! Peakz Padel is dé grootste aanbieder in het land met eigen app om te reserveren in PAY&PLAY vorm. Die download je gratis in de store zonder verplichtingen, geen gedoe, gewoon padellen! Padel is een super toegankelijke sport, iedereen kan het; Jong of oud, ervaring of niet: Binnen een half uurtje kun je je eerste potje spelen na uitleg van onze hosts.

 

In hartje centrum van Eindhoven in het oude beursgebouw vind je het nieuwe Urban Sport & Event Centre genaamd VIBES. Hier liggen 8 gloednieuwe indoorbanen van Peakz met een plafond van 11 meter waardoor jouw LOB zeker een succes wordt. Kom een keer langs! Peakz Padel zorgt voor de goede vibes en een Brabantse gastvrije ontvangst in onze club! Parkeren om de hoek.

 

Én deze locatie is pas het begin, want dit jaar nog zullen er vanuit Peakz 16 indoor en 8 outdoor banen gerealiseerd worden op toonaangevende plekken in Eindhoven. Daar kun je niet omheen! Altijd een baantje beschikbaar om lekker te rammen. Volg het via onze socials.

 

Peakz Padel Eindhoven

Lardinoisstraat 8 | Eindhoven

www.peakzpadel.nl


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!