Algemeen

Partnership Eindhoven Airport en PSV verlengd en uitgebreid

PSV en Eindhoven Airport hebben hun samenwerking verlengd en uitgebreid. Tot zeker de zomer van 2023 is Eindhoven Airport de officiële luchthaven van de club. Hiermee blijft de luchthaven ook de komende seizoenen het startpunt van de internationale campagnes van PSV. Ook gaat Eindhoven Airport als Airport van Brainport Eindhoven samen met PSV en de overige Brainport partners verder bouwen aan de versteviging van de Metropoolregio Brainport Eindhoven.

Frans Janssen (PSV) en Roel Hellemons (Eindhoven Airport). Partnership verlengd en uitgebreid
Frans Janssen (PSV) en Roel Hellemons (Eindhoven Airport). Partnership verlengd en uitgebreid

Intensievere samenwerking

Dankzij de intensievere samenwerking treedt Eindhoven Airport toe tot de hogere categorie van de Partner- en Sponsorpiramide van PSV. “Wij zijn natuurlijk ontzettend blij dat de verlenging en opschaling van de onderlinge overeenkomst juist plaatsvindt in een tijd waarin de economische vooruitzichten minder zekerheid geven”, reageert Frans Janssen, Commercieel Directeur van PSV. “De uitbreiding van dit partnership past daarnaast goed bij het Brainport Partnership en de rol die PSV samen met haar partners in de regio wil spelen. Een uitbreiding van de samenwerking met de luchthaven van de Brainport Regio past daar perfect bij. “ Roel Hellemons, directeur Eindhoven Airport: “Brainport en Europa met elkaar verbinden en bijdragen aan het nog beter voor het voetlicht brengen van hetgeen de Brainportregio op tal van vlakken te bieden heeft. Daar dragen wij met de uitgebreide samenwerking met PSV graag aan bij door ook dit icoon een prominente plek te geven op de luchthaven. Want deze metropoolregio verdient internationaal de aandacht. De luchthaven is hiervoor een podium dat wij graag beschikbaar stellen. Zo maken we de regio nog beter.”

 

Official Airport PSV & Brainport Eindhoven

Onderdeel van de uitgebreide samenwerking is dat Eindhoven Airport samen met PSV mee gaat werken aan de verdere promotie van de Brainport Regio. Hierbij ondersteunen de partijen elkaars initiatieven. Zo realiseert de luchthaven van de Brainport Regio momenteel een overdekte looproute op het platform die volgens verwachting dit najaar gereed is. Deze 600-meter lange overkapping wordt een eyecatcher en als het ware een etalage waarin de regio, Brainport en PSV een prominente plek krijgen. Als één van de belangrijkste internationale ‘gateways to Brainport’ heet de luchthaven daarmee op jaarbasis zo’n 6,7 miljoen mensen welkom op Eindhoven Airport.

 

Official Airport-programma

Wanneer mogelijk vliegen selectie, jeugdteams, staf, scouts en directie vanaf de luchthaven naar alle bestemmingen in het buitenland. Ook reizen de zakelijke relaties van PSV tijdens Europese reizen via Eindhoven Airport. Dankzij het official airport-programma heeft PSV bij reizen verschillende privileges zoals een eigen check-in balie, parkeerplekken en security doorgang.


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!