Algemeen

Naar welk park ga jij vandaag?

 

 

Wat hebben we een lekker weer gehad de afgelopen dagen! En wat hebben we een geluk dat het vandaag weer zo’n heerlijke dag wordt. Ik denk dat ik voor vele spreek als ik zeg dat de gedachte om lekker in een parkje te zitten vanmiddag, erg mooi klinkt! Daarom hier een paar parkjes waar je vandaag zeker lekker van de zon kunt genieten!

 

Stadswandelpark

Tussen het Witte Dorp en het Parktheater is een heerlijk park om lekker te wandelen. Ook is het een perfecte plek om te picknicken op de gazons met het uitzicht op het water of de beeldentuin te bewonderen!

 

Philips de Jongh Wandelpark

Dit park is een park met een verhaal. Dit park is namelijk 1 van de vele monumenten die het bedrijf Philips aan Eindhoven heeft geschonken.  Het is vernoemd naar de vrouw van Anton Philips; Anna Philips de Jongh. Dit mooie wandelpark bevindt zich in de buurt van Landgoed De Wielewaal waar de familie Philips zelf heeft gewoond. Het park hoort bij Strijp en trekt dan ook genoeg bezoekers van jong tot oud!

 

De Karpendonkse plas

Dit is een grote plas in de buurt Tongelre. Een prachtige wandelroute met lekkere plekjes om even te zitten. Op de plas zijn regelmatig watervogels te zien, dus een perfecte gelegenheid om je fototoestel tevoorschijn te halen voor wat mooie plaatjes!

 

Philips van Lenneppark

Ook dit park bevindt zich in de buurt van Strijp en is perfect om een middag met kinderen door te brengen! Het park heeft veel grasvelden waar je lekker kunt liggen of voetballen. Ook is er een grote speeltuin om lekker in los te gaan en kun je een kijkje nemen bij de dieren. Vergeet ook niet je skateboard of skates mee te nemen, want er is zelfs een skatebaan!


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!