Algemeen

Opgelet: De Vegan Junk Foodbar opent in Eindhoven!

Veganisme, veganisten zijn mensen die geen vlees eten. Dit is in anno 2021 niks meer dan normaal, veganisme is juist hip! Kijk maar eens om je heen of op de menu kaart van je lokale restaurant, de kans is groot dat er veel gerechten vegetarisch zijn. Meestal hebben we het dan over salades of gerechten waarin vlees vervangen is door bijvoorbeeld groenten.

 

Maar hier blijft het niet bij, ondertussen bestaan er al veel vegetarische ijssalons en volledig vegetarische lunchrooms of restaurants.  De Vegan Junk Foodbar is hier een goed voorbeeld van, de bar opende haar deuren in 2017 voor het eerst in Amsterdam, en telt ondertussen al vijf filialen. En natuurlijk kan Eindhoven niet achter blijven met deze trend. Daarom opent de Vegan Junk Food bar binnenkort hun zesde filiaal aan de Kerkstraat in Eindhoven.

 

Je denkt vast, weer zo’n restaurant met vooral salades, maar niks is minder waard. In de Vegan Junkfood bar verkopen ze Vegan Junk Food! De naam zegt het al, ze verkopen hier onder andere hamburgers, frietjes en zelfs spareribs en dit allemaal 100% vegan!

 

Het menu van de Vegan Junk Foodbar is niet alleen vegan maar ook glutenvrij, dit betekent dat zo wat iedereen hier terecht kan voor de lunch, brunch of voor het avond eten.

 

Geduld is een schone zaak, dus nog even wachten en ook wij Eindhovenaren kunnen genieten van 100% vegan junkfood!


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!